תבשיל צ'ילה ירוק צמחוני הוא מתכון ללא גלוטן, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו וטבעוני עם 8 מנות. למנה זו יש 180 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -3 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 17% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 43 אוכלים וטבחים אוהבים את המתכון הזה. המתכון הזה של Allrecipes דורש מלח, שום, תרד וסלרי. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-35 דקות . הסתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. עם ציון של 95% , המנה הזו היא אדירה. תבשיל צ'ילה ירוק , תבשיל צ'ילה ירוק ותבשיל צ'ילה ירוק דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מחממים שמן זית בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים שום, בצל, גזר, סלרי, תפוחי אדמה, אבקת צ'ילי, פפריקה, מלח ופלפל. מבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שתפוחי האדמה מזהיבים, כ-10 דקות.
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
זורקים לסיר דלעת צהובה, עלי תרד, תירס, שעועית פינטו ודלעת ספגטי. ממשיכים לערבב עד שעלי התרד נבולים, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דלעת ספגטי
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
סקווש צהוב
שעועית פינטו
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
יוצקים לתערובת מרק ירקות, מים וצ'ילי ירוק. במידת הצורך, מוסיפים עוד מים כדי לוודא שהירקות מכוסים. מביאים את התבשיל לרתיחה, ואז מנמיכים את האש לבינונית נמוכה, מכסים ומבשלים עד שהירקות רכים, כ-45 דקות.
צ'ילי עובד ממש טוב עם קאווה, שיראז וגרנאש. באדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Juve Y Camps Brut Nature Reserva de la Familia Cava. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-16 דולר.
Juve Y Camps Brut Nature Reserva de la Familia Cava
בצבע זהב בהיר, לקאווה זו ניחוחות של אפרסק לבן בוגר, לחם קלוי ותה ירוק עם רמזים של הדרים לימון ומשמשים. טעמים אלה עשירים ורחבים באותה מידה בחך. הפרופיל הטרי שלו הופך אותו להתאמה מושלמת לפטה, פירות ים, טאפאס, פאייה, עופות בגריל או בשרים מבושלים.