תבשיל צדפות
תבשיל צדפות נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למרק הזה יש 529 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 51 גרם שומן למנה. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-384 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו חמאה, חצי וחצי שמנת, שאלוט, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 56%. נסו תבשיל צדפות, תבשיל צדפות, ו תבשיל צדפות (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית, ומבשלים את הסלרי והשאלוט עד שאלוט רך.
יוצקים חצי וחצי לסיר גדול על אש בינונית-גבוהה.
מערבבים פנימה את תערובת החמאה, הסלרי והשאלוט. מערבבים ברציפות. כאשר התערובת כמעט רותחת, יוצקים את הצדפות ואת הנוזל שלהם לתוך הסיר. מתבלים במלח, פלפל ופלפל קאיין. מערבבים ברציפות עד שהצדפות מתכרבלות בקצוות. כשהצדפות מתכרבלות התבשיל סיים את הבישול; מכבים את האש ומגישים.