תבשיל קרמל, תפוח וקנמון לארוחת בוקר
תבשיל קרמל, תפוח וקינמון ארוחת בוקר הוא צמחוני מנה עיקרית. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 547 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 11 שעות מתכונים דומים: חטיפי שיבולת שועל תפוחים עם רוטב קינמון וקרמל {ומטבל תפוח קרמל מדהים!}, קינמון-פקאן פנקייק תבשיל ארוחת בוקר, ו קינמון רול לחם פודינג תבשיל ארוחת בוקר.
הוראות
מניחים את הביצים בקערה גדולה ולא מגיבה ומקציפים כדי להפריד ביניהם.
מוסיפים את חלב החמאה, שמנת, מיץ תפוחים או סיידר, סוכר, זרעי וניל, קינמון, מלח ו whisk עד התערובת משולבת באופן שווה.
מוסיפים את הלחם ומערבבים לשלב. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומקררים בין לילה.כאשר מוכן לאפות את התבשיל, לחמם את התנור ל 177° ולסדר מתלה באמצע.
מניחים חתיכה גדולה של רדיד אלומיניום על המדף כדי לתפוס כל מיצים שעלולים לעלות על גדותיו בזמן האפייה.בינתיים, להסיר את תערובת הלחם מהמקרר, מערבבים, ולתת לו לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 30 דקות. בנדיבות מעיל צלחת אפייה 13 על 9 אינץ ' עם חמאה ולהניח בצד.כאשר תערובת הלחם מוכנה, לקלף, הליבה, לחתוך את התפוחים לקוביות בינוניות.
מוסיפים אותם לתערובת הלחם ומערבבים לשלב.
מעבירים חצי מהתערובת לתבנית האפייה המוכנה ומפיצים אותה לשכבה זוגית. זרוק חצי dulce de leche ב כף בגודל אחיד על התערובת.
יוצקים את תערובת הלחם הנותרת על dulce de leche, להפיץ אותו לתוך שכבה אפילו. זרוק את שארית dulce de leche ב כף בגודל שווה על החלק העליון.מכסים את המנה בחוזקה בנייר אלומיניום, מניחים אותו על נייר הכסף בתנור, ואופים עד הקוסטרד סביב הסנטימטר החיצוני מוגדר, על 1 שעה.
הסר את רדיד המכסה את הצלחת ולהמשיך לאפות עד פני השטח של התבשיל הוא השחמה בכמה כתמים והמרכז מוגדר רק, כ 45 דקות יותר.
הסר מתלה חוט ולתת מגניב לפחות 30 דקות לפני ההגשה.