תבשיל תפוח אדמה וברוקולי Rabe נטול גלוטן, וטבעוני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 209 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שום, מלח ופלפל, שמרים תזונתיים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בעמילן תפוחי אדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,חומיות ללא אלרגן כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו תבשיל שעועית לבנה ועגבנייה עם ברוקולי ראבה, ברוקולי רבה, פיצה תפוחי אדמה ורוזמרין, ו פיצה פפרוני, תפוחי אדמה וברוקולי ראבה (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים את תפוחי האדמה לרבעים (1/2-inch קוביות אם הם גדולים).
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2
מניחים אותם על תבנית אפייה מצופה מחצלת סיליקון או נייר קלף. צולים במשך 15-20 דקות, ערבוב פעם אחת, עד שהם מעט רך ומתחילים חום.
מפזרים עם פלפל אדום קלוי. בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, הכינו את רב הברוקולי. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ומכינים קערה גדולה של מים וקרח.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלויים
ברוקולי רבה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
חותכים ומשליכים את גבעולי האספסוף העבים של הברוקולי. קוצצים את העלים וגבעולים קטנים יותר לחתיכות 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבה
6
מוסיפים על כף מלח למים הרותחים ומוסיפים את רב הברוקולי. חזור לרתיחה ומבשל עד האספסוף הוא רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
7
מסננים היטב ולצלול לתוך מי הקרח מוכנים. שמור את זה במי הקרח עד שתפוחי האדמה יהיו בצלחת התבשיל. לאחר מכן, לנקז את המים ולייבש את הירקות כמיטב יכולתך (ספינינג אותם טווה סלט עוזר).
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ירוק
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
טווה סלט
8
שים אותם על גבי תפוחי האדמה ומפזרים מלח ופלפל אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
9
מניחים טופו ומרכיבים הנותרים בבלנדר, ו מחית עד חלקה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
יוצקים מעל רב הברוקולי. השתמש בכפית כדי לפתוח בעדינות חורים דרך הירוקים, כך תערובת טופו חודר אותו. להחליק את החלק העליון כך שכבת טופו הוא אפילו ומכסה את כל rabe.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבה
ירוק
רוטב סויה 1 כף שומשום
11
אופים במשך 40-50 דקות, או עד הנוזל התעבה. (מנות אפייה רדודות ייקח פחות זמן מאשר אלה עמוקים.)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
הסר מהתנור ולאפשר לנוח במשך 10 דקות לפני חיתוך והגשה.