קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות84
מגזין

תבשיל רב תפוחי אדמה וברוקולי

תבשיל רב תפוחי אדמה וברוקולי
תבשיל תפוח אדמה וברוקולי Rabe נטול גלוטן, וטבעוני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 209 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שום, מלח ופלפל, שמרים תזונתיים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בעמילן תפוחי אדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,חומיות ללא אלרגן כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו תבשיל שעועית לבנה ועגבנייה עם ברוקולי ראבה, ברוקולי רבה, פיצה תפוחי אדמה ורוזמרין, ו פיצה פפרוני, תפוחי אדמה וברוקולי ראבה (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את תפוחי האדמה לרבעים (1/2-inch קוביות אם הם גדולים).
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2
מניחים אותם על תבנית אפייה מצופה מחצלת סיליקון או נייר קלף. צולים במשך 15-20 דקות, ערבוב פעם אחת, עד שהם מעט רך ומתחילים חום.
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
הסר מהתנור ולהעביר לתבשיל. מתבלים קלות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מפזרים עם פלפל אדום קלוי. בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, הכינו את רב הברוקולי. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ומכינים קערה גדולה של מים וקרח.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלוייםפלפלים אדומים קלויים
ברוקולי רבהברוקולי רבה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
חותכים ומשליכים את גבעולי האספסוף העבים של הברוקולי. קוצצים את העלים וגבעולים קטנים יותר לחתיכות 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
6
מוסיפים על כף מלח למים הרותחים ומוסיפים את רב הברוקולי. חזור לרתיחה ומבשל עד האספסוף הוא רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
7
מסננים היטב ולצלול לתוך מי הקרח מוכנים. שמור את זה במי הקרח עד שתפוחי האדמה יהיו בצלחת התבשיל. לאחר מכן, לנקז את המים ולייבש את הירקות כמיטב יכולתך (ספינינג אותם טווה סלט עוזר).
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ירוקירוק
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
טווה סלטטווה סלט
8
שים אותם על גבי תפוחי האדמה ומפזרים מלח ופלפל אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
9
מניחים טופו ומרכיבים הנותרים בבלנדר, ו מחית עד חלקה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
יוצקים מעל רב הברוקולי. השתמש בכפית כדי לפתוח בעדינות חורים דרך הירוקים, כך תערובת טופו חודר אותו. להחליק את החלק העליון כך שכבת טופו הוא אפילו ומכסה את כל rabe.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
ירוקירוק
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
11
אופים במשך 40-50 דקות, או עד הנוזל התעבה. (מנות אפייה רדודות ייקח פחות זמן מאשר אלה עמוקים.)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
הסר מהתנור ולאפשר לנוח במשך 10 דקות לפני חיתוך והגשה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

מרכיבים

11 קילו קישואים,1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ברוקולי רבהברוקולי רבה0(יכול להיות או להרחיק)אבקת צ'יפוטלהאבקת צ'יפוטלה349אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)12 oz lite המשרד או extra-firm סילקן טופו (1 חבילת מורי-נו), סחוט12 oz lite המשרד או extra-firm סילקן טופו (1 חבילת מורי-נו), סחוט1שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףצרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך2(חוֹרֶף)שמרים תזונתייםשמרים תזונתיים0(יכול להיות או להרחיק)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)כף גדושה עמילן תפוחי אדמה או עמילן תירסכף גדושה עמילן תפוחי אדמה או עמילן תירס1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)קשיו גלם או 2 כפית. חמאת קשיו (אופציונלית)קשיו גלם או 2 כפית. חמאת קשיו (אופציונלית)454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תפוחי אדמה אדומים, לרבעיםתפוחי אדמה אדומים, לרבעים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפלפל אדום קלוי קצוץפלפל אדום קלוי קצוץ1(יכול להיות או להרחיק)מלח (או לפי הטעם)מלח (או לפי הטעם)4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרי, לפי הטעםמלח ופלפל שחור טחון טרי, לפי הטעם606 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1/4 כוס חלב סויה רגיל1/4 כוס חלב סויה רגיל0(יכול להיות או להרחיק)כורכוםכורכום