תבשיל רביולי נקניק
מתכון נקניק רביולי תבשיל מוכן בסביבות שעה 1 וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן, קטוגני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 529 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. לך לחנות ותביא רביולי מלא נקניק, פטריות, פפרוני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: רביולי עם נקניק, רביולי ולזניה ונקניקיות, ו קל נקניק & רביולי.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. בקערה גדולה, מערבבים את כל החומרים למעט גבינה ותבלינים איטלקיים. כפית לתוך ungreased 8 אינץ ' מרובע (2-quart) זכוכית תבנית אפייה.
מפזרים גבינה ותיבול איטלקי.
אופים 40 עד 50 דקות או עד מחומם ביסודיות תוסס.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![קיאנטי Caposaldo]()
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.