קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

תבשיל רביולי נקניק

תבשיל רביולי נקניק
מתכון נקניק רביולי תבשיל מוכן בסביבות שעה 1 וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן, קטוגני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 529 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. לך לחנות ותביא רביולי מלא נקניק, פטריות, פפרוני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: רביולי עם נקניק, רביולי ולזניה ונקניקיות, ו קל נקניק & רביולי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. בקערה גדולה, מערבבים את כל החומרים למעט גבינה ותבלינים איטלקיים. כפית לתוך ungreased 8 אינץ ' מרובע (2-quart) זכוכית תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מפזרים גבינה ותיבול איטלקי.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3
אופים 40 עד 50 דקות או עד מחומם ביסודיות תוסס.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.