תבשיל שעועית ובשר בקר (Estofado de Frijoles y Carne)
שעועית ותבשיל בקר (Estofado de Frijoles y Carne) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 403 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 49 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לך לחנות ותביא בשר בקר, פלנטיין, כוסברה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עדשים ונזיד בקר (Estofado de Lentejas con carne), תבשיל בקר ברוטב עגבניות (Estofado de Res), ו Carne con Papas (תבשיל בשר ותפוחי אדמה) (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף את השעועית ולספוג לילה במים קרים.
לנקז את השעועית ולזרוק לתוך סיר איטי.
מניחים את הבצל, שום, בצל ירוק ופלפל אדום במעבד המזון.
מוסיפים את הבשר לבישול איטי עם שעועית ויוצקים במים.
מוסיפים את הירקות הקצוצים, גזר מגורד וכמון טחון. מערבבים היטב.מכסים את הסיר ומבשלים על גבוה במשך 5 שעות או עד השעועית הם מכרז.
מוסיפים את הפלנטיין, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עוד 30 דקות.
מוסיפים כוסברה קצוצה ומגישים עם אורז לבן והוגאו.אם משתמשים בסיר רגיל:לשטוף את השעועית ולספוג לילה במים קרים.
מסננים את השעועית ומניחים בסיר גדול ומוסיפים את המים, בשר בקר, ירקות קצוצים, גזר וכמון. מעל חום בינוני גבוה, להביא את השעועית לרתיחה, ואז לכסות את הסיר ולהפחית את החום בינוני נמוך. אפשר את השעועית לבשל עד רך כמעט, כ 2 שעות.כאשר השעועית היא כמעט מכרז, להוסיף את בננות, מלח ופלפל. מכסים ומבשלים עוד שעה או עד שהשעועית מבושלת במלואה. (
הוסף מים נוספים לפי הצורך).
מוסיפים כוסברה קצוצה ומגישים.