קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות19
מגזין

תבשיל שעועית ובשר בקר (Estofado de Frijoles y Carne)

תבשיל שעועית ובשר בקר (Estofado de Frijoles y Carne)
שעועית ותבשיל בקר (Estofado de Frijoles y Carne) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 403 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 49 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לך לחנות ותביא בשר בקר, פלנטיין, כוסברה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עדשים ונזיד בקר (Estofado de Lentejas con carne), תבשיל בקר ברוטב עגבניות (Estofado de Res), ו Carne con Papas (תבשיל בשר ותפוחי אדמה) (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשטוף את השעועית ולספוג לילה במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2
לנקז את השעועית ולזרוק לתוך סיר איטי.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
3
מניחים את הבצל, שום, בצל ירוק ופלפל אדום במעבד המזון.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
מוסיפים את הבשר לבישול איטי עם שעועית ויוצקים במים.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
5
מוסיפים את הירקות הקצוצים, גזר מגורד וכמון טחון. מערבבים היטב.מכסים את הסיר ומבשלים על גבוה במשך 5 שעות או עד השעועית הם מכרז.
מרכיבים שתצטרך
כמון טחוןכמון טחון
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
מוסיפים את הפלנטיין, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
7
מוסיפים כוסברה קצוצה ומגישים עם אורז לבן והוגאו.אם משתמשים בסיר רגיל:לשטוף את השעועית ולספוג לילה במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
אורז לבןאורז לבן
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
מסננים את השעועית ומניחים בסיר גדול ומוסיפים את המים, בשר בקר, ירקות קצוצים, גזר וכמון. מעל חום בינוני גבוה, להביא את השעועית לרתיחה, ואז לכסות את הסיר ולהפחית את החום בינוני נמוך. אפשר את השעועית לבשל עד רך כמעט, כ 2 שעות.כאשר השעועית היא כמעט מכרז, להוסיף את בננות, מלח ופלפל. מכסים ומבשלים עוד שעה או עד שהשעועית מבושלת במלואה. (
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
הוסף מים נוספים לפי הצורך).
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
10
מוסיפים כוסברה קצוצה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז