תבשיל שעועית ונקניקיות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שעועית ונזיד נקניק. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 425 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. גשו לסופר וקנו כרוב, מרק עוף, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. נסו תבשיל שעועית נקניק, תבשיל נקניק ושעועית, ו תבשיל נקניק ושעועית אדומה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן בתנור הולנדי על חום בינוני.
מוסיפים את הנקניק ומבשלים, מבלי לערבב, עד השחמה, כ 3 דקות. הפעל, להוסיף את השום, ומבשלים 2 דקות יותר.
מוסיפים את השעועית, המרק והעגבניות והמיצים שלהם. להגדיל את החום בינוני גבוה ולהביא לרתיחה.מקפלים כל עלה כרוב בחצי לאורכו ולהסיר את הגבעול על ידי קריעה או חיתוך זה. לקרוע כל עלה לחתיכות גדולות.
מוסיפים את כרוב למחבת ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד נבול, 2 עד 3 דקות.
הסר מהחום. מתבלים במלח ופלפל וכף לתוך קערות בודדות.
מגישים עם הלחם (אם משתמשים).