תבשיל שעועית ירוקה
מתכון תבשיל שעועית ירוקה יכול לספק הכמיהה האמריקאית שלך בערך 1 שעה ו -40 דקות. במנה עיקרית זו יש 650 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לכם בצל, מרק פטריות, שעועית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו תבשיל כרוב {עדכון על תבשיל שעועית ירוקה חג ההודיה הקלאסי}, תבשיל שעועית ירוקה, ו תבשיל שעועית ירוקה Tex-Mex (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
במחבת מטוגנת מטגנים את הבצל בבורבון עד שהוא מתרכך.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה מתגלגלת. בעוד המים מתחממים, למלא קערה גדולה עם מי קרח ולשים מסננת בו. זרוק את השעועית הירוקה לתוך המים הרותחים ומבשלים עד במכרז פריך.
הסר מן הסיר ומיד לצלול את השעועית הירוקה לאמבט הקרח כדי לעצור את הבישול.
לזרוק את shiitakes עם שמן זית, מתבלים במלח ופלפל ומפיצים על פני תבנית אפייה. צלוי במשך 8 דקות ולהסיר.
להפחית את טמפרטורת התנור ל 250 מעלות F. לזרוק את העגבניות חצויות עם שמן, מלח ופלפל.
מניחים על תבנית אפייה לחתוך בצד ואופים במשך 30 עד 40 דקות. שמורה לקישוט.
מעיל כרוב עם שמן, מלח ופלפל.
אופים בתנור עם העגבניות עד פריך, על 20 דקות. שמורה לקישוט.
בסיר קטן, לחמם את מרק פטריות על חום בינוני עד ממש מתחת לרתיחה.
בעוד הוא מתחמם, להמיס את החמאה במחבת סאוט על חום בינוני. מערבבים את הקמח ומבשלים עד חום זהוב, ערבוב כל הזמן, על 4 דקות. לאט להוסיף את מרק פטריות מחומם לתערובת חמאה וקמח, לטאטא כל הזמן. מבשלים עד שהוא מתחיל לרתוח.
מוסיף את גבינת עיזים, שמנת, קורנית וקצת מלח ופלפל. זרוק את השעועית הירוקה ואת הפטריות לרוטב החם.
משמנים צלחת תבשיל 9 על 13 אינץ'.
שכבה את המנה עם אורז מבושל העליון עם תערובת שעועית ירוקה. מכסים את פירורי הלחם ואופים במשך 15 דקות. אם בראונינג נוסף רצוי לאחר האפייה, במקום תחת broiler. למעלה עם עגבניות קלויות וכרוב פריך. תאכל. תבשיל שעועית ירוקה באמת נפלא!