קושיקשה
מוכן ב37 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

תבשיל שעועית ירוקה

תבשיל שעועית ירוקה
המתכון של תבשיל שעועית ירוקה יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך תוך 37 דקות בערך. צופה בדמות שלך? המתכון הצמחוני הואינו מכיל גלוטן, ולקטו אובו מכיל 125 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -7 גרם שומן למנה. תמורת 77 סנט למנה , אתה מקבל ארוחה בסגנון 6. זה מושלם לחג ההודיה . המתכון הזה של Foodnetwork דורש פלפל, אבקת שום, בצל ועלי טימין. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 44% . מתכונים דומים: תבשיל שעועית ירוקה מאפס , תבשיל שעועית ירוקה טבעונית וסלט שעועית ירוקה שקדים .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
אבזור מיוחד: תבנית פאי זכוכית 10 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
3
מחממים תנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
מערבבים את כל החומרים בקערה קטנה, מערבבים ומסדרים בשכבה אחת על תבנית עם נייר אפייה. לְהַפְרִישׁ.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מכינים את הקדירה: מביאים סיר קטן עם מים לרתיחה ומתבלים קלות במלח. מרתיחים את השעועית הירוקה עד לריכוך, אך עדיין פריך, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מסננים ומקררים את השעועית באמבט מי קרח או תחת מים קרים זורמים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
4
מסננים שוב ומעבירים לקערה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מחממים את השמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים בצל, פטריות, מלח, שום ופלפל ומבשלים תוך ערבוב כ-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מוסיפים את מרק העוף והתימין ומבשלים עד שכמעט כל הנוזלים מתאדים, כ-3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
8
מעבירים את תערובת הפטריות לקערת השעועית הירוקה, מוסיפים את השמנת החמוצה ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
יוצקים את תערובת השעועית הירוקה לתבנית הפאי הזכוכית.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
10
אופים את קשיות התבשיל והבצל על מדפים נפרדים עד שהקשיות שחומות היטב ופריכות (כמעט שרופים, אחרת הן יהיו רטובות), כ-15 עד 17 דקות. משטחים את התבשיל עם הקשיות, ומגישים מעוטרים בענפי טימין.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות