קושיקשה
מוכן ב37 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

תבשיל שעועית ירוקה

תבשיל שעועית ירוקה
המתכון של תבשיל שעועית ירוקה יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך תוך 37 דקות בערך. צופה בדמות שלך? המתכון הצמחוני הואינו מכיל גלוטן, ולקטו אובו מכיל 125 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -7 גרם שומן למנה. תמורת 77 סנט למנה , אתה מקבל ארוחה בסגנון 6. זה מושלם לחג ההודיה . המתכון הזה של Foodnetwork דורש פלפל, אבקת שום, בצל ועלי טימין. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 44% . מתכונים דומים: תבשיל שעועית ירוקה מאפס , תבשיל שעועית ירוקה טבעונית וסלט שעועית ירוקה שקדים .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
אבזור מיוחד: תבנית פאי זכוכית 10 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
3
מחממים תנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
1
מערבבים את כל החומרים בקערה קטנה, מערבבים ומסדרים בשכבה אחת על תבנית עם נייר אפייה. לְהַפְרִישׁ.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מכינים את הקדירה: מביאים סיר קטן עם מים לרתיחה ומתבלים קלות במלח. מרתיחים את השעועית הירוקה עד לריכוך, אך עדיין פריך, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבהשעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מסננים ומקררים את השעועית באמבט מי קרח או תחת מים קרים זורמים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
4
מסננים שוב ומעבירים לקערה.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מחממים את השמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
6
מוסיפים בצל, פטריות, מלח, שום ופלפל ומבשלים תוך ערבוב כ-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
7
מוסיפים את מרק העוף והתימין ומבשלים עד שכמעט כל הנוזלים מתאדים, כ-3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
8
מעבירים את תערובת הפטריות לקערת השעועית הירוקה, מוסיפים את השמנת החמוצה ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבהשעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבה
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
יוצקים את תערובת השעועית הירוקה לתבנית הפאי הזכוכית.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
10
אופים את קשיות התבשיל והבצל על מדפים נפרדים עד שהקשיות שחומות היטב ופריכות (כמעט שרופים, אחרת הן יהיו רטובות), כ-15 עד 17 דקות. משטחים את התבשיל עם הקשיות, ומגישים מעוטרים בענפי טימין.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי