תבשיל שעועית ירוקה
המתכון של תבשיל שעועית ירוקה יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך תוך 37 דקות בערך. צופה בדמות שלך? המתכון הצמחוני הואינו מכיל גלוטן, ולקטו אובו מכיל 125 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -7 גרם שומן למנה. תמורת 77 סנט למנה , אתה מקבל ארוחה בסגנון 6. זה מושלם לחג ההודיה . המתכון הזה של Foodnetwork דורש פלפל, אבקת שום, בצל ועלי טימין. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 44% . מתכונים דומים: תבשיל שעועית ירוקה מאפס , תבשיל שעועית ירוקה טבעונית וסלט שעועית ירוקה שקדים .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
אבזור מיוחד: תבנית פאי זכוכית 10 אינץ'
מחממים תנור ל-350 מעלות F.
מערבבים את כל החומרים בקערה קטנה, מערבבים ומסדרים בשכבה אחת על תבנית עם נייר אפייה. לְהַפְרִישׁ.
מכינים את הקדירה: מביאים סיר קטן עם מים לרתיחה ומתבלים קלות במלח. מרתיחים את השעועית הירוקה עד לריכוך, אך עדיין פריך, כ-5 דקות.
מסננים ומקררים את השעועית באמבט מי קרח או תחת מים קרים זורמים.
מסננים שוב ומעבירים לקערה.
מחממים את השמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים בצל, פטריות, מלח, שום ופלפל ומבשלים תוך ערבוב כ-2 דקות.
מוסיפים את מרק העוף והתימין ומבשלים עד שכמעט כל הנוזלים מתאדים, כ-3 עד 4 דקות.
מעבירים את תערובת הפטריות לקערת השעועית הירוקה, מוסיפים את השמנת החמוצה ומערבבים לאיחוד.
יוצקים את תערובת השעועית הירוקה לתבנית הפאי הזכוכית.
אופים את קשיות התבשיל והבצל על מדפים נפרדים עד שהקשיות שחומות היטב ופריכות (כמעט שרופים, אחרת הן יהיו רטובות), כ-15 עד 17 דקות. משטחים את התבשיל עם הקשיות, ומגישים מעוטרים בענפי טימין.