תבשיל שעורה בצל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תבשיל שעורה בצל. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 130 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותרימו שעורה פנינה, פטריות כפתור, שמן canolan, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו מרק בצל צרפתי עם שעורה, מרק בצל צרפתי עם בשר ושעורה, ו תבשיל שעורה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת חסינת קנה, מטגנים שעורה בשמן עד חום זהוב. מערבבים במים, מרק ומלח; מביאים לרתיחה.
הסר מהחום; מוסיפים בצל ופטריות.
מכסים ואופים ב 350° במשך 40-50 דקות או עד שעורה מכרז.