תבשיל תירס ברוקולי
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם קרקרים מלוחים, בצל, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: ברוקולי-תבשיל תירס, תבשיל תירס ברוקולי, ו תבשיל תירס וברוקולי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ'.
מניחים בייקון במחבת גדולה ומבשלים מעל חום בינוני עד מבושל מעט, על 5 דקות.
מסננים את פרוסות הבייקון על מגבות נייר וחותכים לחתיכות.
מערבבים 3/4 קרקרים כתוש כוס, תירס, ברוקולי, בצל, ביצה, וחמאה בקערה; תערובת כפית לתבנית אפייה מוכנה.
מפזרים 1/4 כוס קרקרים מרוסקים; העליון עם בייקון. צלחת כיסוי עם רדיד אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות.
הסר כיסוי ולהמשיך לאפות עד בייקון הוא פריך ותבשיל מבושל דרך, כ -30 דקות נוספות.