קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

תבשיל תירס ברוקולי

תבשיל תירס ברוקולי
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם קרקרים מלוחים, בצל, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: ברוקולי-תבשיל תירס, תבשיל תירס ברוקולי, ו תבשיל תירס וברוקולי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מניחים בייקון במחבת גדולה ומבשלים מעל חום בינוני עד מבושל מעט, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מסננים את פרוסות הבייקון על מגבות נייר וחותכים לחתיכות.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
4
מערבבים 3/4 קרקרים כתוש כוס, תירס, ברוקולי, בצל, ביצה, וחמאה בקערה; תערובת כפית לתבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליברוקולי
קרקריםקרקרים
חמאהחמאה
בצלבצל
תירסתירס
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
5
מפזרים 1/4 כוס קרקרים מרוסקים; העליון עם בייקון. צלחת כיסוי עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
קרקריםקרקרים
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
6
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
הסר כיסוי ולהמשיך לאפות עד בייקון הוא פריך ותבשיל מבושל דרך, כ -30 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון