זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו סלרי, כמון טחון, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 99%. נסו תבשיל תפוחי אדמה מרוקאי, תבשיל עוף מרוקאי, ו בולגור מרוקאי ותבשיל חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים שום, 1/2 כפית מלח, פפריקה, כמון, וקיין בקערת מעבד מזון. תהליך עד תערובת יוצרת משחה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
נוזל-אונקיות מים טריים
שום גויה®
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
להוסיף עשבי תיבול, דופק כמה פעמים כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
4
מוסיפים מיץ לימון, חומץ, ו 2 עד 3 כפות שמן זית; תערובת. מתבלים לפי הטעם במלח.