תבשיל תפוחי אדמה מרוקאי
זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו סלרי, כמון טחון, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 99%. נסו תבשיל תפוחי אדמה מרוקאי, תבשיל עוף מרוקאי, ו בולגור מרוקאי ותבשיל חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מערבבים שום, 1/2 כפית מלח, פפריקה, כמון, וקיין בקערת מעבד מזון. תהליך עד תערובת יוצרת משחה.
להוסיף עשבי תיבול, דופק כמה פעמים כדי להתמזג.
מוסיפים מיץ לימון, חומץ, ו 2 עד 3 כפות שמן זית; תערובת. מתבלים לפי הטעם במלח.
בקערה גדולה, לשלב תפוחי אדמה, פלפלים וסלרי. מתבלים במלח, וזורקים ברוטב עשבי תיבול.
העברה לתבנית אפייה רדודה גדולה. פיזור עגבניות בין תערובת תפוחי האדמה.
טפטוף 1 עד 2 כפות שמן מעל, ולכסות בנייר כסף.
הסר רדיד. המשך לאפות עד שהירקות יהיו רכים, 20 עד 30 דקות.