מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 552 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, דבש, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו Frappuccino תה ירוק תוצרת בית סטארבקס, יערה אננס, ו יערה-קוקטיילים אבטיח (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מקציפים חמאה וקיצור במהירות בינונית עם מערבל לעמוד חשמלי כבד עד שמנת. בהדרגה להוסיף סוכר, להכות עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדי
הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
3
להוסיף דבש, פועם עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
4
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים רק עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
מערבבים יחד קמח והבא 2 מרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
6
מוסיפים לתערובת החמאה לסירוגין עם חלב, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח. לנצח במהירות נמוכה רק עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
לחמניות לבנות
7
להעביר 2 1/2 הבלילה כוסות 2-qt. קערה, ומערבבים מאצ ' ה עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
מאצ ' ה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
Drop 2 כפות של הבלילה רגיל לתוך משומן ו floured 10 אינץ '(16 כוס) מחבת באנדט, באמצעות סקופ עוגיות קטן (כ 1 1/2 אינץ'); העליון עם 1 כף הבלילה מאצ ' ה. חזור על הליך סביב מחבת שלמה, המכסה את התחתית לחלוטין. המשך חובטים שכבות במחבת כפי שהורה עד כל הבלילה משמשת.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
מאצ ' ה
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
9
אופים ב 325 במשך 1 שעה ו 5 דקות עד 1 שעה ו 15 דקות או עד מפרט עץ ארוך מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
במהלך 10 הדקות האחרונות של אפייה, להכין זיגוג יערה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
11
הסר עוגה מהתנור, ובהדרגה כף 1 זיגוג יערה חם כוס מעל עוגה במחבת, המאפשר זיגוג להשרות לתוך עוגה לאחר כל תוספת. מילואים הנותרים זיגוג. עוגה מגניב לחלוטין במחבת על מתלה חוט (על 1 שעה ו 30 דקות).