קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

תות Mascarpone טארט עם זיגוג נמל

תות Mascarpone טארט עם זיגוג נמל
אם $2.53 למנה נופל בתקציב שלך, טארט Mascarpone תות עם זיגוג נמל עשוי להיות עצום צמחוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 560 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 37 גרם שומן. זה מושלם עבור יום האם. לך לחנות ותביא ממתקים, סוכר, תמצית ונילן, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם חמוציות בזיגוג פורט, Mascarpone מיני קאפקייקס עם זיגוג תות, ו טארט Mascarpone תות.

הוראות

1
מערבבים יחד קמח, סוכר, מלח וחמאה בקערה עם קצות האצבעות שלך או בלנדר מאפה (או דופק במעבד מזון) רק עד שהתערובת דומה לארוחה גסה עם כמה גושים חמאה בגודל אפונה בערך. הכה יחד חלמון, וניל, מיץ לימון, ומים עם מזלג, ואז לטפטף על תערובת קמח ומערבבים עם מזלג (או דופק) עד התערובת מגיעה יחד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(או או רגיל)(או או רגיל)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
ללוש בעדינות עם ידיים משוריינות על משטח מקומח קלות עד הבצק טפסים, ולאחר מכן ללוש בעדינות 4 או 5 פעמים. לחץ לתוך דיסק 5 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
3
מניחים במרכז מחבת טארט ומכסים בניילון נצמד. שימוש באצבעות ובתחתית של כוס מדידה שטוחה, מורחים ודוחפים את הבצק כדי לכסות באופן שווה את התחתית ואת הצד של המחבת. זין בתחתית של פגז טארט בכל רחבי עם מזלג להקפיא עד המשרד, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מחממים תנור ל 375°f עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
קו טארט פגז עם רדיד ולמלא עם משקולות עוגה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
אופים עד בצד מוגדר קצה הוא זהב חיוור, על 20 דקות. בזהירות להסיר רדיד ומשקולות ולהמשיך לאפות עד פגז הוא זהב עמוק בכל רחבי, על 20 דקות יותר. מגניב במחבת, כ -45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
מערבבים יחד תותים וסוכר מגורען בקערה ולתת לעמוד, ערבוב מדי פעם, 30 דקות. זן מסננת להגדיר על סיר קטן, הזמנת פירות יער.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
הוסף יציאה לנוזל בסיר ומרתיחים עד מופחת על 1/4 כוס, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מעבירים לקערה קטנה כדי להתקרר מעט.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
בינתיים, להקציף יחד מסקרפונה, ממתקים סוכר, מיץ לימון, גרידת וניל, קמצוץ של מלח עד נוקשה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
מסקרפונהnameמסקרפונהname
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
1
מורחים תערובת מסקרפונה באופן שווה במעטפת טארט מקורר, ואז למעלה עם תותים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
מסקרפונהnameמסקרפונהname
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
2
טפטוף זיגוג פורט בכל רחבי טארט.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
יציאהיציאה
1
עוגת טארט יכול להיות אפוי 1 יום קדימה ונשמר בטמפרטורת החדר.