תות Mascarpone טארט עם זיגוג נמל
אם $2.53 למנה נופל בתקציב שלך, טארט Mascarpone תות עם זיגוג נמל עשוי להיות עצום צמחוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 560 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 37 גרם שומן. זה מושלם עבור יום האם. לך לחנות ותביא ממתקים, סוכר, תמצית ונילן, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם חמוציות בזיגוג פורט, Mascarpone מיני קאפקייקס עם זיגוג תות, ו טארט Mascarpone תות.
הוראות
מערבבים יחד קמח, סוכר, מלח וחמאה בקערה עם קצות האצבעות שלך או בלנדר מאפה (או דופק במעבד מזון) רק עד שהתערובת דומה לארוחה גסה עם כמה גושים חמאה בגודל אפונה בערך. הכה יחד חלמון, וניל, מיץ לימון, ומים עם מזלג, ואז לטפטף על תערובת קמח ומערבבים עם מזלג (או דופק) עד התערובת מגיעה יחד.
ללוש בעדינות עם ידיים משוריינות על משטח מקומח קלות עד הבצק טפסים, ולאחר מכן ללוש בעדינות 4 או 5 פעמים. לחץ לתוך דיסק 5 אינץ'.
מניחים במרכז מחבת טארט ומכסים בניילון נצמד. שימוש באצבעות ובתחתית של כוס מדידה שטוחה, מורחים ודוחפים את הבצק כדי לכסות באופן שווה את התחתית ואת הצד של המחבת. זין בתחתית של פגז טארט בכל רחבי עם מזלג להקפיא עד המשרד, על 10 דקות.
מחממים תנור ל 375°f עם מתלה באמצע.
קו טארט פגז עם רדיד ולמלא עם משקולות עוגה.
אופים עד בצד מוגדר קצה הוא זהב חיוור, על 20 דקות. בזהירות להסיר רדיד ומשקולות ולהמשיך לאפות עד פגז הוא זהב עמוק בכל רחבי, על 20 דקות יותר. מגניב במחבת, כ -45 דקות.
מערבבים יחד תותים וסוכר מגורען בקערה ולתת לעמוד, ערבוב מדי פעם, 30 דקות. זן מסננת להגדיר על סיר קטן, הזמנת פירות יער.
הוסף יציאה לנוזל בסיר ומרתיחים עד מופחת על 1/4 כוס, 10 עד 15 דקות.
מעבירים לקערה קטנה כדי להתקרר מעט.
בינתיים, להקציף יחד מסקרפונה, ממתקים סוכר, מיץ לימון, גרידת וניל, קמצוץ של מלח עד נוקשה.
מורחים תערובת מסקרפונה באופן שווה במעטפת טארט מקורר, ואז למעלה עם תותים.
טפטוף זיגוג פורט בכל רחבי טארט.
עוגת טארט יכול להיות אפוי 1 יום קדימה ונשמר בטמפרטורת החדר.