תות-מרנג שוקולד
מרנג תות-שוקולד יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. מתאים ל-8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 229 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-15 דקות. אם יש לכם יוגורט תות, חלבוני ביצה, שוקולד אפייה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 35%. נסו מרנג תות, מרנג תות צלוי, ו מרנג שוקולד צ'יפס עם גלידה, סוכריות מנטה ורוטב שוקולד-מנטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 275ºF. גיליון עוגיות קו עם נייר חום כבד או רדיד אלומיניום.
מקציפים חלבונים ביצה קרם של טרטר בקערה בינונית עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד קצף. הכה בסוכר, 1 כף בכל פעם; להמשיך להכות עד נוקשה ומבריק. אל תפרזי. מקפלים בשוקולד.
זרוק מרנג על ידי 1/3 כוס מלאה על גיליון עוגיות. צורה לתוך עיגולים 3 אינץ', בניית הצדדים.
אופים 1 שעה. לכבות את התנור ולהשאיר מרנג בתנור עם דלת סגורה 1/2 שעות. לסיים קירור בטמפרטורת החדר.
מניחים תותים בבלנדר או מעבד מזון. מכסים ומערבבים במהירות בינונית עד חלקה. מלא כל מקצפת עם כ 1/2 כוס פרוזן יוגורט. למעלה עם תותים.