תות-סלט תפוזים
סלט תות-כתום נטול גלוטן,, וטבעוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 143 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם סוכר, תפוזי טבור, תותים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סלט תפוזים-תות, סלט עוף בטעם תות-כתום, ו סלט תפוז, תות וקיווי (Ww) (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 1 1/2 כוסות מים וסוכר לרתיחה. מבשלים רק עד ברור, 2 עד 3 דקות.
תן לסירופ להתקרר לזמן קצר מאוד, ולאחר מכן להוסיף 1/4 כוס דק פרוס עלי בזיליקום טריים. להפריש תלול וקריר.
יש לשטוף, גוף תותים לחתוך אותם לרבעים (או שישיות אם גדול מאוד).
עם סכין קטנה וחדה, קצוות חתוכים מתפוזים. הגדר 1 כתום לחתוך בצד למטה על קרש חיתוך. בעקבות עקומה שלה עם הסכין, לחתוך את הקליפה ואת החיקוי הלבן. החזקת תפוז מעל קערה כדי לתפוס מיץ, לחתוך בין ממברנות פנימיות ופירות לשחרר קטעים; טיפה קטעים לתוך קערה. לסחוט מיץ ממברנות לתוך קערה ולהשליך ממברנות. חזור עם התפוזים הנותרים.
מוסיפים תותים תפוזים ושופכים סירופ בזיליקום על פירות. מקררים לפחות 30 דקות לפני ההגשה.