תות "עוגה ארוכה"
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תות "עוגה ארוכה". והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 158 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 369 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו קמח לכל מטרה, סוכר, אגוז מוסקט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. נסו עוגת תות ארוכה, ארוך Strawberry ממולא סגול ערפל גבינת עיזים, ו עוגה לבנה עם מילוי תות וציפוי קרם חמאה וניל תות (מתכונים דומים).
הוראות
הגדר מתלה למצב האמצעי ולחמם מראש תנור ל 204°.
מוסיפים תותים פרוסים לקערה בינונית.
מפזרים מיץ לימון ואז למעלה עם סוכר. תניח בצד.
בקערה בינונית מקציפים יחד קמח, אבקת אפייה, מלח ואגוז מוסקט. בקערת ערבוב גדולה או קערה של מערבל לעמוד, שמנת יחד סוכר וחמאה. הכה בביצה.
מוסיפים תערובת קמח לסירוגין עם חלב חמאה. מערבבים ב וניל עד רק incorporated.
פרוש בצק בתחתית תבנית אפייה בגודל 8x12 אינץ'.
יוצקים את התותים ומיץ על גבי הבצק. שמנת יחד את החמאה, סוכרים וקמח לציפוי ומפזרים על התותים.
אופים עד העליון הוא חום זהוב ובוחן עוגה יוצא נקי, 35 עד 40 דקות.
מגישים חם, עם קצפת,אם תרצה.