תות פנה קוטה עם קומפוט תות
תות פנה קוטה עם קומפוט תות עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 176 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה עובד טוב כמו קינוח זול למדי עבור יום האם. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 9 שעות. אם יש לך מיץ תפוזים, חלב חמאה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו תות פנה קוטה עם קומפוט תות, שמנת חמוצה Panna קוטה עם קומפוט תות, ו שעועית וניל Panna קוטה עם קומפוט ריבס תות (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: 6 (6-אונקיה) נירוסטה או תבניות קרמיקה
הפוך panna קוטה: תערובת תותים, חלב חמאה, וסוכר בבלנדר עד חלקה מאוד.
יוצקים דרך מסננת דקה מאוד לתוך קערה בינונית, לחיצה קשה על מוצקים וגירוד החלק התחתון של המסננת. להשליך מוצקים.
מפזרים ג ' לטין על חלב בקערה קטנה ולתת לעמוד 1 דקה כדי לרכך.
מביאים שמנת לרתיחה בסיר קטן.
הסר מהחום ולהוסיף תערובת ג ' לטין, ערבוב עד מומס.
מקציפים תערובת שמנת לתוך מחית תות ושופכים לתוך תבניות. תבניות צמרמורת, מכוסה, עד המשרד, לפחות 8 שעות.
כדי unmold: לטבול תבניות בקערה קטנה של מים חמים 2 או 3 שניות, ואז להפוך על גבי צלחות קינוח ולהסיר תבניות.
תן לעמוד בטמפרטורת החדר 20 דקות כדי לרכך מעט.
הפוך compote בעוד panna cottas לעמוד: חצי תותים לאורכו אם קטן, או רבע אם גדול יותר.
לטאטא יחד מיץ תפוזים וסוכר superfine בקערה עד שהסוכר מומס ולהוסיף תותים, משליך למעיל. הגדר את הקומפוט בצד כדי macerate במשך 10 דקות.
מגישים פאנה קוטה עם קומפוט.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto