קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות10
ציון בריאות1
מגזין

תותים וביסקוויטים

תותים וביסקוויטים
אם יש לכם אבקת אפייה, קמח אורז, שמנתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 23%. נסו תותים וביסקוויטים, תותים וביסקוויטים, ו תותים וביסקוויטים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום ל 375°f. גיליון עוגיות קו עם נייר קלף בישול.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
בקערה גדולה, מערבבים קמחים, מסטיק xanthan, 2 כפות סוכר, אבקת אפייה ומלח עם ויסקי.
מרכיבים שתצטרך
מסטיק Xanthanמסטיק Xanthan
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
חותכים בחמאה, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות מרכיבים בכיוונים מנוגדים), עד פירורים גס טופס.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
4
מוסיפים תותים; מערבבים בעדינות מעיל עם תערובת פירור. מערבבים 1 כוס בתוספת 2 כפות הקצפת שמנת, ערבוב רק עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקהשמנת מתוקה
תותיםתותים
5
על גבי גיליון עוגיות, טיפה בצק על ידי 1/4 חופנים על 2 סנטימטרים זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
מברשת עם הנותרים 2 כפות הקצפת שמנת; מפזרים הנותרים 1 כף סוכר.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקהשמנת מתוקה
סוכרסוכר
7
אופים 25 עד 30 דקות או עד הזהב ונפח.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
הסר למתלה קירור.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
9
מגישים חמים.