תותים וביסקוויטים
אם יש לכם אבקת אפייה, קמח אורז, שמנתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 23%. נסו תותים וביסקוויטים, תותים וביסקוויטים, ו תותים וביסקוויטים (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 375°f. גיליון עוגיות קו עם נייר קלף בישול.
בקערה גדולה, מערבבים קמחים, מסטיק xanthan, 2 כפות סוכר, אבקת אפייה ומלח עם ויסקי.
חותכים בחמאה, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות מרכיבים בכיוונים מנוגדים), עד פירורים גס טופס.
מוסיפים תותים; מערבבים בעדינות מעיל עם תערובת פירור. מערבבים 1 כוס בתוספת 2 כפות הקצפת שמנת, ערבוב רק עד בשילוב.
על גבי גיליון עוגיות, טיפה בצק על ידי 1/4 חופנים על 2 סנטימטרים זה מזה.
מברשת עם הנותרים 2 כפות הקצפת שמנת; מפזרים הנותרים 1 כף סוכר.
אופים 25 עד 30 דקות או עד הזהב ונפח.