אם $1.47 למנה נופל בתקציב שלך, תיקון דלעת Torte יכול להיות סופר חלב חינם מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 520 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם שמנת של טרטר, שמן canolan, סירופ מייפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פשטידת דלעת, עוגות דלעת תיקון, ו לחם תיקון דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
1
קו 15-in משומן. אקס-10-אין. אקס-1-אין. תבנית אפייה עם נייר שעווה; לשמן את הנייר. בקערה גדולה, לשלב את הדלעת, סוכרים, ביצים ושמן עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
(טעם מקורי)
(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, קינמון, זנגביל ומלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת דלעת.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
יכול דיאט קרם סודה
(טעם מקורי)
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)
3
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
אופים ב 350° במשך 20-25 דקות או עד קיסם מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. מגניב במשך 5 דקות לפני היפוך על מתלה חוט להתקרר לחלוטין. בזהירות להסיר נייר שעווה.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
לקבלת ציפוי, בסיר כבד גדול על אש נמוכה, לשלב את הסירופ, חלבונים ביצה וקרם של טרטר. עם מערבל נייד, להכות על מהירות נמוכה במשך 1 דקה. המשך להכות עד ציפוי מגיע 160°, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטר
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
1 גביע סוכר גלידה
להתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מעבירים לקערה גדולה. הכה במהירות גבוהה עד ציפוי יוצר פסגות נוקשות, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
הסר ציפוי 1/4 כוס לקערה קטנה; גוון עם צבע מאכל ירוק וצהוב ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות אוויר, חתוכות לרצועות דקות
1 גביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
חותכים עוגה widthwise לשלישים.
9
מניחים שכבה אחת על צלחת הגשה; מורחים עם שליש הציפוי. חזור על שכבות. מסדרים דלעות על עוגה; מוסיפים גפנים עם ציפוי ירוק.