קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות6
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תיקון דלעת Torte

תיקון דלעת Torte
אם $1.47 למנה נופל בתקציב שלך, תיקון דלעת Torte יכול להיות סופר חלב חינם מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 520 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם שמנת של טרטר, שמן canolan, סירופ מייפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פשטידת דלעת, עוגות דלעת תיקון, ו לחם תיקון דלעת (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו 15-in משומן. אקס-10-אין. אקס-1-אין. תבנית אפייה עם נייר שעווה; לשמן את הנייר. בקערה גדולה, לשלב את הדלעת, סוכרים, ביצים ושמן עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
(קיבלר)(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, קינמון, זנגביל ומלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת דלעת.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
אופים ב 350° במשך 20-25 דקות או עד קיסם מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. מגניב במשך 5 דקות לפני היפוך על מתלה חוט להתקרר לחלוטין. בזהירות להסיר נייר שעווה.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
לקבלת ציפוי, בסיר כבד גדול על אש נמוכה, לשלב את הסירופ, חלבונים ביצה וקרם של טרטר. עם מערבל נייד, להכות על מהירות נמוכה במשך 1 דקה. המשך להכות עד ציפוי מגיע 160°, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מעבירים לקערה גדולה. הכה במהירות גבוהה עד ציפוי יוצר פסגות נוקשות, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
הסר ציפוי 1/4 כוס לקערה קטנה; גוון עם צבע מאכל ירוק וצהוב ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות אוויר, חתוכות לרצועות דקותסוכריות אוויר, חתוכות לרצועות דקות
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
חותכים עוגה widthwise לשלישים.
9
מניחים שכבה אחת על צלחת הגשה; מורחים עם שליש הציפוי. חזור על שכבות. מסדרים דלעות על עוגה; מוסיפים גפנים עם ציפוי ירוק.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)