תירס לקהל
תירס המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אוזניים של תירס, מלח ופלפל, טעם בר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת לא משהו. נסו רוטב לחם תירס לקהל, תירס Potluck, שעועית שחורה & מטבל סלסה כוסברה עבור קהל + קרוק-סיר # בגידה, ו צ'ילי לקהל (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת מכוסה 10 עד 12 ליטר מעל חום גבוה, להביא 5 עד 6 ליטרים מים לרתיחה.
בינתיים, למשוך את ולהשליך cornhusks ומשי. לטבול את האוזניים במים רותחים. מכסים ומבשלים עד תירס חם, 3 עד 5 דקות.
לנקז, או להרים את האוזניים ממים עם מלקחיים. עונת תירס חם עם בחירות מן בר הטעם, או אוזני חמאה ולהוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.
טעם בר-בחר 1 או יותר של השילובים הבאים. כל אחד מכסה לפחות תריסר אוזניים של תירס.
מערבבים 1 כף מלח 1 1/2 כפיות אבקת צ ' ילי.
חותכים 3 לימונים לתוך טריזים. לשפשף תירס עם טריז סיד, ואז מפזרים מלח צ ' ילי לפי הטעם.
מערבבים 3/4 כוס רכש רוטב טריאקי עבה או זיגוג 1 כף אסיה (קלוי) שמן שומשום. במחבת 8 עד 10 אינץ ' מעל חום בינוני, מערבבים על 1/3 כוס שומשום זרע עד הזהב, על 3 דקות.
מברשת תירס עם רוטב ומפזרים זרעי שומשום.
פסטו: במעבד בלנדר או מזון, לשלב 1 1/3 כוסות עלי בזיליקום טריים, 2/3 כוס שמן זית, 1/3 כוס גבינת פרמזן מגוררת, ו 2 שיני שום; מערבולת עד תערובת חלקה.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מערבבים 1/2 כוס מיונז עם 2 כפות חלב. שים 3/4 כוס מתפורר דק cotija או גבינת פרמזן מגוררת ו 1 כף יבש קליפורניה או צ 'ילי ניו מקסיקו או אבקת צ' ילי בקערות בודדות.
מברשת תירס עם תערובת מיונז ומפזרים גבינה וצ ' ילי.
חמאת צ ' ילי ושום כוסברה.
מערבבים 3/4 כוס (3/8 lb.) חמאה מומסת או מרגרינה עם כוס 1/3 קצוצה דק כוסברה טרייה, 1 1/2 עד 2 כפות טחון צ ' ילי jalapeo טריות, ו 2 או 3 שום לחוץ או טחון.
מערבבים 1/2 כוס (1/4 lb.) חמאה מומסת או מרגרינה עם 1/4 כוס עירית טחון או בצל ירוק, 1 כף טחון טרי או 1 כפית טימין מיובש, 1 כפית קליפת לימון מגוררת, ו 2 כפות מיץ לימון.
מערבבים 6 כפות שמן זית, 3 כפות חומץ יין לבן, 1/2 כפות חרדל דיז ' ון, 1 1/2 כפות שאלוט טחון, 2 כפיות קצוץ טרי או 3/4 כפית טרגון יבש, ו 1 לחץ או שן טחון טחון טחון.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מלח מתובל: במחבת 6 עד 8 אינץ ' על חום בינוני, מערבבים 1/2 כפית כל זרעי כמון, זרעי כוסברה, זרעי חרדל, ופלפל שחור עד זרע חרדל מתחיל פופ, על 3 דקות.
יוצקים לתוך בלנדר עם 1 כף מלח גס לטחון לאבקה.
מפזרים על אוזניים חמאה של תירס.
חמאת קארי: במחבת 6 עד 8 אינץ ' על אש נמוכה, מערבבים 1 1/2 כפות אבקת קארי, 3/4 כוסברה הקרקע כפית, ו 1/4 כפית קאיין עד תבלינים הם ריחני, על 1 דקה.
הוסף 3/4 כוס (3/8 lb.) חמאה או מרגרינה ומערבבים עד מומסים.
Tomatobasil מיובש חמאה: במעבד מזון, מערבולת 1/4 כוס סחוט עגבניות מיובשות ארוז בשמן עד קצוץ דק.
הוסף 1/2 כוס (1/4 lb.) חמאה או מרגרינה (בטמפרטורת החדר) ו 1 כפית בזיליקום יבש; מערבולת לערבב. או קוצצים דק עגבניות עם סכין ומערבבים עם חמאה ובזיליקום בקערה.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.