תירס על הגריל
תירס על הגריל יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 228 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לכם חמאה, תירס אוזניים, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו תירס על הגריל, סלט תירס צלוי גריל, ו מאפינס תירס עם בייקון צלוי בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני, ושמן קלות את הסבכה.
מחממים את השום והחמאה בסיר קטן על אש נמוכה במשך 5 דקות כדי להחדיר את החמאה עם הטעם של שום. אל תיתן לחמאה להתבשל. מערבבים יחד את הסוכר, מלח, פלפל שחור, כמון בצלחת קטנה. מערבבים לתוך תערובת החמאה יחד עם מיץ לימון ורוטב חם עד מעורבב באופן שווה.
מברשת את האוזניים של תירס בנדיבות עם חמאת שום; עתודה הנותרים חמאה.
מבשלים את התירס על הגריל שחומם מראש, מסתובב מדי פעם עד שהתירס חם ומכרז, 10 עד 15 דקות.
מברישים את התירס עם שאר החמאה בזמן שהתירס מבשל.