תנור בייקון & ריקוטה-פריטטה אפויה
בייקון וריקוטן פריטטן אפוי בתנור הוא מנה עיקרית המגישה 4. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 525 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. 46 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם יש לך שמנת אחת, סלט ולחם פריך, בייקון גב rashers, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 53% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: פריטטה עם בייקון, ריקוטה טרייה וירוקים, פריטטה כרישה אפויה בתנור, ו פריטטה מערבית אפויה בתנור.
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
קו 20 x 30cm צליית פח עם אפייה קלף. ממיסים את החמאה במחבת ומבשלים את הכרישה במשך 8-10 דקות עד רך, הוספת התזה של מים אם הם מתחילים לתקוע, ואז להטות לתוך קערה.
מוסיף את הבייקון למחבת ומטגנים במשך 5 דקות עד פריך.
הוסף לכרישה ולהשאיר להתקרר.
להוסיף מרכיבים שנותרו כרישה ובייקון, לערבב היטב העונה.
יוצקים לתוך בדיל קלייה מרופדת ומבשלים כ 20-25 דקות עד שנקבע.
מגישים לחתוך לריבועים עם סלט ולחם פריך.
יין מומלץ: יין מבעבע
יין מבעבע זה הבחירה הכי טובה שלי לפריטטה. גם אם אתה לא עושה מימוזה, יין מבעבע הוא נהדר עם ביצים משתי סיבות. אחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם יותר היום, ליין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, זה מנקה את החיך, אשר חשוב מאז חלמון ידוע המעיל את החיך. המוסקטו עם 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![Candoni Moscato]()
Candoni Moscato
Candoni Moscato הוא פירותי וריחני, עם ניחוחות של נקטרינה טרייה ודבש, ואחריו טעמים מתוקים ומרעננים של אפרסק ומשמש בשלים. המתיקות והחומציות שלה מאוזנות באופן מושלם על ידי תכולת אלכוהול נמוכה בועות אור. שילוב הרמוני של פריכות ופוריות הופך אותו לליווי מושלם למאפים, עוגות, סלטי פירות, קינוחים, עוגת גבינה ומנות מתובלות. גם טעים עם גלידה, או בכוחות עצמו כליווי לשיחה בין חברים. מערבבים אותו עם מיץ תפוזים סחוט טרי עבור מימוזה עדינה או לנסות קוקטייל מתוק קנדוני מרענן שלנו.