החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו תנור קר עוגה פאונד - לא מחממים, עוגת לימון פאונד עם זיגוג דבש לימון, ו עוגת לימון קילו עם זיגוג לימון חמצמץ (מתכונים דומים).
הוראות
1
אין לחמם את התנור שכן זוהי עוגת פאונד קר * תנור. רק תוודא שהמדף נמצא בשליש התחתון של התנור.שמן וקמח 8 1/2 על 4 1/2 מחבת כיכר מתכת אינץ או קו זה עם nonstick foil.In קערה של מערבל לעמוד, לשלב את גרידת לימון וסוכר. באמצעות גב כף, מועכים את הלימון סביב עד הסוכר הוא ריחני.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעליים
עוגת פאונד מוכנה או חבילה אחת (10-3/4 אונקיות) עוגת פאונד קפואה, מופשרת
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מוסיפים את החמאה הריכה כמה חתיכות בכל פעם. עם המשוט מחובר, לערבב על נמוך בינוני. להגביר את המהירות מעט להכות עד שמנת, גירוד קערה לעתים קרובות. מקציפים את הוניל והמלח. אחד אחרי השני, מכים בביצים, מכים במשך 30 שניות אחרי כל ביצה ועוד דקה שלמה אחרי שכל הביצים מתווספות..מקציפים באפייה powder.By יד, מערבבים בקמח וחלב, מתחילים ומסתיימים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
יוצקים את הבלילה למחבת ומפזרים את חתיכות העוגיות מעל.שים מחבת בתנור הקר. הפעל חום ל 325 מעלות F. ואופים במשך 70 דקות או עד העוגה מופיעה סט ודוקרן מוכנס במרכז יוצא נקי.
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירה הראשונה שלי לעוגיות אוריאו. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.