והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 741 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קמח לחם חזק, זרעי דלעת, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו לחמניות עם תפוחי אדמה ממולאים, איך להכין לחמניות, לחם מיורקה: לחמניות מתוקות פורטוריקניות רכות, ו ילדים יכולים לעשות: לחם רוזמרין בעציץ (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להכין את עציצים:.קח שניים עד שישה עציצים (3 עד 6 אינץ ' בגודל). לשטוף ביסודיות ולשמן אותם בפנים ובחוץ, עם שומן, חמאה או שמן. (אנא השתמשו בעציצים חדשים, כמובן!).
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
שומן חזיר
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
חום בתנור מחומם מראש ב 190C; 191°: גז 5, במשך 25-30 דקות.חזור על התהליך פעמיים או שלוש עבור טוב "תיבול" ולא מקל משטח על עציצים שלך.לפני האפייה איתם, בשורה את הבסיס עם גדוליםנייר חסין או אפיית קלף - במיוחד אם יש חור בתחתית העציץ!כדי להפוך את הלחם:.אם אתה משתמש שמרים יבשים. ממיסים כפית אחת של סוכר במים החמים ואז מוסיפים את השמרים המיובשים. השאר עד מקציף, כעשר דקות. אם אתה משתמש שמרים טריים, למזג אותו לתוך המים החמים.
מרכיבים שתצטרך
קורט מלח להרתיח מים
שמרים טריים
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מניחים את הקמחים, מלח וסוכר בקערת ערבוב גדולה לשפשף בחמאה.(
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
4
הוסף כל תוספות שאתה יכול להשתמש כאן.).
5
מוסיפים את נוזל השמרים למרכיבים היבשים ומערבבים לבצק רך.להפוך את הבצק על משטח עבודה ללוש את הבצק על ידי קיפול כלפיך, ואז לדחוף למטה ורחוק ממך עם העקב של היד שלך. תן לבצק רבע סיבוב וחזור על הפעולה. ללוש עד חלקה כבר לא דביק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
6
חותכים את הבצק לחתיכות בגודל אפילו ומניחים בעציצים משומנים היטב/משומנים, אשר צריך להיות ממוקם על מגש אפייה. זיגוג עם חלב או מים מלוחים ומפזרים זרעים מעורבים.
מרכיבים שתצטרך
זרעים מעורבים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
רוטב שומשום יפני מוכן
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
מניחים את הסירים בתוך שקית פוליתן משומנת גדולה ולהשאיר במקום חם עד שהבצק מכפיל את גודלו, כ 45 - 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
8
הסר את שקית פוליתן ואופים על המדף האמצעי של תנור חם ב 230C (450F) או גז 8 במשך 10 עד 30 דקות, בהתאם לגודל של עציצים שלך, או עד הלחם הוא השחמה ונשמע חלול כאשר טפח.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
הסר את הלחם מן העציצים להתקרר על מתלה חוט. אז אתה יכול להחליף אותם בעציצים כדי לשרת, ברגע שהם התקררו!בצק זה יכול להיות מוכח במכונת לחם בקלות ובתוצאות טובות. בצע את ההוראות של המכונה שלך, אני מוסיף נוזלים למכונת הלחם שלי הראשון ולאחר מכן מרכיבים יבשים האחרון.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
10
הוסף את התוספות לפני הוספת הנוזלים למרכיבים היבשים ואם באמצעות אופה לחם / מכונה, הוסף אותם כאשר" התוספות "נשמע התראה או להוסיף אותם למגש" Exras".