תנור קר לימון אוריאו קילו עוגה
החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו תנור קר עוגה פאונד - לא מחממים, עוגת לימון פאונד עם זיגוג דבש לימון, ו עוגת לימון קילו עם זיגוג לימון חמצמץ (מתכונים דומים).
הוראות
אין לחמם את התנור שכן זוהי עוגת פאונד קר * תנור. רק תוודא שהמדף נמצא בשליש התחתון של התנור.שמן וקמח 8 1/2 על 4 1/2 מחבת כיכר מתכת אינץ או קו זה עם nonstick foil.In קערה של מערבל לעמוד, לשלב את גרידת לימון וסוכר. באמצעות גב כף, מועכים את הלימון סביב עד הסוכר הוא ריחני.
מוסיפים את החמאה הריכה כמה חתיכות בכל פעם. עם המשוט מחובר, לערבב על נמוך בינוני. להגביר את המהירות מעט להכות עד שמנת, גירוד קערה לעתים קרובות. מקציפים את הוניל והמלח. אחד אחרי השני, מכים בביצים, מכים במשך 30 שניות אחרי כל ביצה ועוד דקה שלמה אחרי שכל הביצים מתווספות..מקציפים באפייה powder.By יד, מערבבים בקמח וחלב, מתחילים ומסתיימים בקמח.
יוצקים את הבלילה למחבת ומפזרים את חתיכות העוגיות מעל.שים מחבת בתנור הקר. הפעל חום ל 325 מעלות F. ואופים במשך 70 דקות או עד העוגה מופיעה סט ודוקרן מוכנס במרכז יוצא נקי.
תן לעוגה להתקרר לחלוטין, ואז להפוך מחבת.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירה הראשונה שלי לעוגיות אוריאו. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "