קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות62
מגזין

תערובת ירקות קינואה

תערובת ירקות קינואה
תערובת ירקות קינואה עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 14 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 330 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. 36 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן זית, פטריות, קישואים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני דיאטה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 95%, וזה מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון תערובת קינואה צמחית, מדלי שומר וירקות קלויים עם קינואה, ו קינואה קשת עם צ'וריסו-תערובת ירקות.

הוראות

1
מחממים שמן זית בסיר גדול על אש בינונית; מבשלים ומערבבים את הבצל עד לשקיפות, כ -5 דקות, ואז מערבבים פנימה שום וקינואה. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה; מבשלים ומערבבים את התערובת עד שהקינואה הופכת בצבע חום בהיר ובעלת ניחוח קלוי, 5 עד 7 דקות. יוצקים לאט את הציר תוך ערבוב מתמיד. מחזירים את התערובת לרתיחה על אש בינונית, ומערבבים פנימה את הקישואים, הפטריות והסלרי; מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל שחור. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, ומאפשרים לתערובת להתבשל, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהירקות רכים, כ -15 דקות. מערבבים פנימה את התרד התינוק ושעועית הגרבנזו, ומבשלים עד שהקינואה רכה, 10 עד 15 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חומוסחומוס
בייבי תרדבייבי תרד
ירקירק
פטריותפטריות
שמן זיתשמן זית
קישואיםקישואים
סלריסלרי
שוםשום
קינואהקינואה
בצלבצל
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב