תערובת מרק טלאים
תערובת מרק טלאים שכבתית היא טבעוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 129 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם שעורה, תיבול, אבקת שוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זה עובד טוב כמו מרק. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו תערובת מרק טלאים, מאפה טלאים, ו עוגת מטע טלאים (מתכונים דומים).
הוראות
בצנצנת פיינט הפה רחב שכבת השעורה, לפצל אפונה, אורז ועדשים.
בשקית ניילון קטנה לשלב את הפטרוזיליה, שום, פלפל, מלח, אבקת שום, תיבול איטלקי, ומרווה.
תכולת צנצנת ריקה למסננת ולשטוף.
Place contents in a large stockpot and cover with 10 cups water.
מערבבים ב 1 בצל בינוני קצוץ, ואת מנות תיבול.
מביאים לרתיחה. חום נמוך יותר, כיסוי ומבשל במשך 1 שעה, ערבוב מדי פעם. בדוק לאחר 30 דקות והוסף מים נוספים במידת הצורך.