קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות16
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

תערובת מרק טלאים

תערובת מרק טלאים
תערובת מרק טלאים שכבתית היא טבעוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 129 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם שעורה, תיבול, אבקת שוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זה עובד טוב כמו מרק. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו תערובת מרק טלאים, מאפה טלאים, ו עוגת מטע טלאים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בצנצנת פיינט הפה רחב שכבת השעורה, לפצל אפונה, אורז ועדשים.
מרכיבים שתצטרך
אפונה מפוצלתאפונה מפוצלת
עדשיםעדשים
שעורהשעורה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
2
בשקית ניילון קטנה לשלב את הפטרוזיליה, שום, פלפל, מלח, אבקת שום, תיבול איטלקי, ומרווה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
1
תכולת צנצנת ריקה למסננת ולשטוף.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2
Place contents in a large stockpot and cover with 10 cups water.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מערבבים ב 1 בצל בינוני קצוץ, ואת מנות תיבול.
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
מביאים לרתיחה. חום נמוך יותר, כיסוי ומבשל במשך 1 שעה, ערבוב מדי פעם. בדוק לאחר 30 דקות והוסף מים נוספים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת