תערובת עוגיות שיבולת שועל בצנצנת
תערובת עוגיות שיבולת שועל בצנצנת היא קינוח שמגיש 100. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -1 גרם חלבון , 7 גרם שומן , ובסך הכל 158 קלוריות . תמורת 15 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. גשו לסופר וקנו קוקוס, מלח, סוכר חום ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . ציון זה ניתן לשיפור. נסו חטיפי עוגיות עוגת מיקס אננס , חטיפי עוגיות עוגיות בראוניז וסלט דרום 7 שכבות בצנצנת מייסון (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה משלבים שיבולת שועל, קמח, סוכר חום, קינמון, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. עם בלנדר מאפים חתוך לקיצור עד לקבלת פירורים. מערבבים פנימה צימוקים, קוקוס, שוקולד צ'יפס ואגוזי פקאן.
מקררים בכלי אטום עד 10 שבועות.
צרף תג עם הכיתוב: מחממים את התנור ל-375 מעלות פרנהייט (190 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית עם נייר אפייה, או מרפדים בנייר אפייה. מדדו 4 כוסות מהתערובת לקערה גדולה.
טורפים יחד ביצה אחת, 2 כפות חלב ו-2 כפיות וניל; מערבבים לתוך התערובת.
מגלגלים לכדורים בגודל 1 1/2 אינץ' ומניחים על נייר אפייה מוכן. משטחים בעזרת מזלג טבול בסוכר.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 עד 18 דקות, או עד להזהבה. מניחים לעוגיות להתקרר על נייר אפייה במשך 5 דקות לפני שמוציאים לרשת להתקרר לחלוטין.