תפוז בקר וברוקולי
בשר בקר וברוקולי כתומים עשויים להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 271 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 14 דקות. אם יש לך מלח, פחות נתרן בשר בקר, סטייק צלע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב רוטב סויה דל נתרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג זרעי צ'יה בטטה עם רוטב שוקולד כקינוח. נסו תפוז בקר וברוקולי, תפוז בקר וברוקולי, ו קריספי תפוז בקר עם ברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
מיקרוגל ברוקולי לפי הוראות החבילה.
בעוד ברוקולי מבשל, לשלב מרק הבא 3 מרכיבים בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף; להפריש.
מניחים קורנפלור בצלחת רדודה. סטייק דלג בקורנפלור.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
להוסיף סטייק; לטגן 5 דקות או עד השחמה מכל הצדדים.
להוסיף תערובת מרק; לבשל 1 דקה או עד עבה. מערבבים בברוקולי.