תפוז שאלוט מרסלה צלעות חזיר
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני מתכונים, אז נסו תפוז שאלוט מרסלה צלעות חזיר. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 1 גרם חלבון , 10 גרם שומן , ובסך הכל 166 קלוריות . תמורת 80 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו יין מרסלה, מיץ קלמנטינות, גרידת תפוז ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך יוצא דופן של 11% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מרסלה צלעות חזיר , מרסלה צלעות חזיר לשניים וצלעות חזיר בגריל עם חמאת שאלוט .
הוראות
מתבלים צלעות חזיר בנדיבות במלח ופלפל שחור; לפדר קלות בקמח.
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים שמן זית למחבת החמה. משחימים צלעות חזיר בשמן החם, כ-5 דקות לכל צד.
מנמיכים את האש לבינונית ומפזרים שאלוט סביב צלעות. המשך לבשל בשר, להפוך פעם אחת, עד שהצלעות רכות במזלג, 10 עד 15 דקות. מערבבים מדי פעם כדי למנוע שריפת שאלוט.
מוציאים צלעות ושומרים חמים.
מעלים את החום לבינוני-גבוהה.
יוצקים מיץ קלמנטינות ויין מרסלה למחבת; להביא לרתיחה. מבשלים עד שהמיץ והיין מצטמצמים לזיגוג, 3 עד 5 דקות. מחזירים צלעות חזיר למחבת ומפזרים גרידת תפוז; להוסיף חמאה למחבת. הופכים צלעות בזיגוג עד לציפוי.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
ניתן לשלב אנטיפסטי עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. Famille Vincent Cremant de Bourgogne עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-24 דולר לבקבוק.
Famille Vincent Cremant de Bourgogne
מענבי השרדונה נוצץ זה מעניק ברית לרעננות, גוף וחלקות. הקרמנט ברוט יבש ומציע בועות עדינות (1.5 מיליון/30 דקות - ספרנו אותן אבל אתם לא חייבים להאמין לי בשביל זה!), רמזים לפרחים באף, פריכים ופירותיים בחך. זוהי קלאסיקה נהדרת לכל אירוע חגיגי.