תפוזים עם סירופ קרמל והל
תפוזים עם סירופ קרמל והל נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 173 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מהמתכונים שלי דורש סוכר, יוגורט יווני חלב מלא, מים, ומי פרחים כתומים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. תפוזים טריים עם סירופ יין אדום מתובל, תפוזים ורימונים בסירופ ליים קפיר, ו עוגת תפוזים ושקדים עם מיץ תפוזים וסירופ דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
שלב 1/2 כוס מים הל בסיר קטן, כבד; להביא לרתיחה.
הסר מהחום; לכסות ולתת לעמוד 20 דקות. מסננים דרך מסננת בסדר מעל קערה קטנה; להשליך מוצקים.
שלב 1 כף הל מים וסוכר במחבת מעל חום בינוני, ומבשלים במשך 9 דקות או עד הסוכר נמס בקושי זהוב (לא מערבבים). להגדיל את החום בינוני גבוה, ומבשלים 1 דקה או עד תערובת מחשיך ענבר עמוק.
הסר מהחום; בזהירות לשפוך הנותרים הל מים במורד הצד של המחבת. החזרת מחבת לחום בינוני-גבוה; מערבבים עד מעורבב היטב.
חותכים כל תפוז לרוחב ל 6 פרוסות. מסדרים פרוסות על מגש מעוטר; יוצקים סירופ חם על תפוזים. כיסוי וצינה לילה.
מערבבים יוגורט, דבש, ומי פרחים כתומים בקערה קטנה.
מגישים תערובת יוגורט עם תפוזים.
מקשטים עם ענפי מנטה, אם תרצה.