תפוח-אגוז גאלט
צריך מנה צמחונית בצד? גאלט תפוחים-אגוז יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 391 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. אם יש לכם ביצה, מלח, אגוזי מלך, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו Galette אגוז חמוציות, גאלט פטל עם ציפוי Struesel אגוז, ו גאלט דובדבן שחור ופטל עם אגוז Frangipane וג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מדפים בשליש האמצעי והתחתון של התנור; מחממים עד 350 מעלות F. יוצרים את הבצק: דופקים את הקמח, סוכר מגורען ומלח במעבד מזון עד לשילוב.
מוסיפים את החמאה; דופק עד לתערובת נראה כמו ארוחה גסה עם חתיכות בגודל אפונה של חמאה. הכה את הביצה עם 1 כף מי קרח בקערה, ולאחר מכן להוסיף את המעבד ואת הדופק פעם או פעמיים. (עצור לפני הבצק מתאסף לכדור.) להפוך על גיליון של פלסטיק לעטוף לטפוח לתוך דיסק. לעטוף בחוזקה ומקרר עד המשרד, לפחות 1 שעה.
בינתיים, להכין את המילוי: טוסט אגוזי מלך על תבנית אפייה על מדף התנור האמצעי עד הזהב, 7 עד 8 דקות; בואו מגניב. לעבד את האגוזים, 1/4 כוס סוכר מגורען, הביצה, 1 חמאת כף, וניל ומלח במעבד מזון נקי כדי להפוך את הדבק שמנת.
קו גיליון אפייה שטוח (או אחד הפוך מעוטר) עם נייר קלף.
מגלגלים את הבצק לתוך סיבוב 12 אינץ ' על משטח מקומח.
מגלגלים את הבצק על המערוך, ואז פורסים על הקלף.
מורחים את מילוי האגוז על הבצק, משאירים גבול 1 1/2 אינץ ' מסביב לקצוות. תירגע בזמן שאתה מכין את התפוחים.
להגדיל את טמפרטורת התנור ל 400 מעלות F. לְקַלֵף, הליבה ולחצות את התפוחים, ולאחר מכן לחתוך כל מחצית ל 8 פלחי. מסדרים את המילוי בתבנית מעגלית, חופפים מעט. מקפלים את הקצוות של הבצק פנימה, מקפלים אותו.
מפזרים את התפוחים עם הנותרים 1 כף סוכר מגורען ו 2 כפות חמאה.
אופים את הגלט על מדף התנור האמצעי עד הזהב, 40 עד 45 דקות. (לשים תבנית אפייה על המדף התחתון כדי לתפוס כל טיפות. מגניב על מתלה.
להקציף 1 כף מים וריבות בקערה. מסננים, ואז מברשת על התפוחים. אבק עם סוכר של ממתקים, אם תרצה.