קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוח-אגוז גאלט

תפוח-אגוז גאלט
צריך מנה צמחונית בצד? גאלט תפוחים-אגוז יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 391 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. אם יש לכם ביצה, מלח, אגוזי מלך, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו Galette אגוז חמוציות, גאלט פטל עם ציפוי Struesel אגוז, ו גאלט דובדבן שחור ופטל עם אגוז Frangipane וג'ינג'ר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מדפים בשליש האמצעי והתחתון של התנור; מחממים עד 350 מעלות F. יוצרים את הבצק: דופקים את הקמח, סוכר מגורען ומלח במעבד מזון עד לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
מוסיפים את החמאה; דופק עד לתערובת נראה כמו ארוחה גסה עם חתיכות בגודל אפונה של חמאה. הכה את הביצה עם 1 כף מי קרח בקערה, ולאחר מכן להוסיף את המעבד ואת הדופק פעם או פעמיים. (עצור לפני הבצק מתאסף לכדור.) להפוך על גיליון של פלסטיק לעטוף לטפוח לתוך דיסק. לעטוף בחוזקה ומקרר עד המשרד, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
בינתיים, להכין את המילוי: טוסט אגוזי מלך על תבנית אפייה על מדף התנור האמצעי עד הזהב, 7 עד 8 דקות; בואו מגניב. לעבד את האגוזים, 1/4 כוס סוכר מגורען, הביצה, 1 חמאת כף, וניל ומלח במעבד מזון נקי כדי להפוך את הדבק שמנת.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
4
קו גיליון אפייה שטוח (או אחד הפוך מעוטר) עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
5
מגלגלים את הבצק לתוך סיבוב 12 אינץ ' על משטח מקומח.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
מגלגלים את הבצק על המערוך, ואז פורסים על הקלף.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
7
מורחים את מילוי האגוז על הבצק, משאירים גבול 1 1/2 אינץ ' מסביב לקצוות. תירגע בזמן שאתה מכין את התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
8
להגדיל את טמפרטורת התנור ל 400 מעלות F. לְקַלֵף, הליבה ולחצות את התפוחים, ולאחר מכן לחתוך כל מחצית ל 8 פלחי. מסדרים את המילוי בתבנית מעגלית, חופפים מעט. מקפלים את הקצוות של הבצק פנימה, מקפלים אותו.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
9
מפזרים את התפוחים עם הנותרים 1 כף סוכר מגורען ו 2 כפות חמאה.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
10
אופים את הגלט על מדף התנור האמצעי עד הזהב, 40 עד 45 דקות. (לשים תבנית אפייה על המדף התחתון כדי לתפוס כל טיפות. מגניב על מתלה.
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
11
להקציף 1 כף מים וריבות בקערה. מסננים, ואז מברשת על התפוחים. אבק עם סוכר של ממתקים, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
משמרמשמר
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
12
תמונות של Con Poulos