קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוח אגוז פריך

תפוח אגוז פריך
אם יש לך שיבולת שועל מיושנת, גלידת vanillan, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו תפוח-אגוז פריך, תפוח-אגוז חמוציות פריך, ו פריך תפוחים מייפל-אגוז (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 191°. חמאה 12 על ידי 9 - על ידי 2 אינץ זכוכית או צלחת אפייה קרמית (3 עד 3 1/2 ליטרים.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מערבבים יחד קמח, שיבולת שועל, סוכר חום, אגוזי מלך, קינמון, ומלח בקערה, ולאחר מכן להתמזג חמאה עם קצות האצבעות שלך עד שהתערובת יוצרת גושים קטנים.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
נייר אורזנייר אורז
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
לקלף תפוחים הליבה לחתוך 1/4 אינץ ' עבה טריזים, ואז לזרוק עם מיץ לימון, סוכר מגורען, וקמח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מעבירים לתבנית אפייה, מתפשטים באופן שווה.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
5
ציפוי שיבולת שועל קרמבל באופן שווה על תערובת תפוחים ואופים עד ציפוי זהוב ותפוחים רכים, על 45 דקות. מגניב מעט לשרת חם.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1
פריך יכול להיות אפוי 4 שעות קדימה ונשמר, מכוסה, בטמפרטורת החדר. מחממים בתנור מחממים 177° עד חם.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)