תפוח אגוז פריך
אם יש לך שיבולת שועל מיושנת, גלידת vanillan, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו תפוח-אגוז פריך, תפוח-אגוז חמוציות פריך, ו פריך תפוחים מייפל-אגוז (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 191°. חמאה 12 על ידי 9 - על ידי 2 אינץ זכוכית או צלחת אפייה קרמית (3 עד 3 1/2 ליטרים.
מערבבים יחד קמח, שיבולת שועל, סוכר חום, אגוזי מלך, קינמון, ומלח בקערה, ולאחר מכן להתמזג חמאה עם קצות האצבעות שלך עד שהתערובת יוצרת גושים קטנים.
לקלף תפוחים הליבה לחתוך 1/4 אינץ ' עבה טריזים, ואז לזרוק עם מיץ לימון, סוכר מגורען, וקמח בקערה גדולה.
מעבירים לתבנית אפייה, מתפשטים באופן שווה.
ציפוי שיבולת שועל קרמבל באופן שווה על תערובת תפוחים ואופים עד ציפוי זהוב ותפוחים רכים, על 45 דקות. מגניב מעט לשרת חם.
פריך יכול להיות אפוי 4 שעות קדימה ונשמר, מכוסה, בטמפרטורת החדר. מחממים בתנור מחממים 177° עד חם.