קושיקשה
מוכן ב52 דק.
מנות4
ציון בריאות48
מגזין

תפוח אדמה פריך נאגט הויסין הליבוט

תפוח אדמה פריך נאגט הויסין הליבוט
תפוח אדמה פריך נאגט הויסין הליבוט עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 54 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 666 קלוריות. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 4 . אם יש לכם שמן canolan, חומץ יין אורז, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 52 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 91% וזה מדהים. נסו תפוח אדמה פריך נאגט הויסין הליבוט, נאצ'וס תפוחי אדמה נאצ' וס, ו תבשיל תפוחי אדמה טעים לילדים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 200 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חותכים הליבוט ב 4 חתיכות שוות. בקערת ערבוב, לשלב ג ' ינג ' ר, רוטב סויה קל, יין לבן, ופלפל בקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה קלרוטב סויה קל
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
הליבוטהליבוט
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
3
הוסף דגים לקערה ולתת לרבד במשך כ 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
להפשיר נאגטס תפוחי אדמה; להוסיף panko, הויסין, רוטב צדפות, רוטב סויה, חומץ יין אורז, ושמן שומשום.
מרכיבים שתצטרך
חומץ אורזחומץ אורז
רוטב צדפותרוטב צדפות
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
נגיסי עוףנגיסי עוף
רוטב הויסיןרוטב הויסין
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
5
מערבבים יחד ביסודיות ומחלקים ל 4 כמויות שוות.
6
מחממים מחבת ניוט בינונית עד נמוכה ומוסיפים 2 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
הסר דגים מן המרינדה, לנער את המרינדה עודף, ודלות בקמח משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
8
החל 1/4 של תערובת תפוחי אדמה לדגים; לחץ על התערובת על החלק העליון של הדג.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
9
מוסיפים תפוחי אדמה דגים בצד למטה למחבת לטחון; מבשלים 2 מנות בכל פעם. מבשלים עד תערובת תפוחי אדמה הוא השחי קל ופריך. בעדינות להפוך את הדגים; לבשל את הצד השני במשך 2 דקות. בסיום, הסר, הנח על תבנית אפייה והחזק בתנור עד שני הפילה הבאים מבושלים. חזור על התהליך עבור שני הפילה הבאים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מקשטים עם שומשום ובצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)

מרכיבים

4(חוֹרֶף)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)זנגביל טרי טחוןזנגביל טרי טחון1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל ירוק קצוץבצל ירוק קצוץ907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)הליבוט( פילה שלם), לחתוך ל 4 חתיכות שוותהליבוט( פילה שלם), לחתוך ל 4 חתיכות שוות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקרוטב הויסיןרוטב הויסין596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקרוטב סויה קלרוטב סויה קל596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקרוטב צדפותרוטב צדפות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפירורי לחם פאנקופירורי לחם פאנקו4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגושי תפוחי אדמה גרוסים, מופשרים (מומלץ: Tater Tots)גושי תפוחי אדמה גרוסים, מופשרים (מומלץ: Tater Tots)2(חוֹרֶף)חומץ יין אורזחומץ יין אורז1(יכול להיות או להרחיק)כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר3(חוֹרֶף)שומשום, קלוישומשום, קלוי596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות לשגשג פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
לשגשג פינו גריג ' יו
לשגשג פינו גריג ' יו