תפוח - בייקון בטטות
תפוחי אדמה מתוקים עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתאים ל-6 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 179 קלוריות. 131 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. לכי לחנות ותאספי את אוסקר מאייר, תבחרי בייקון הודו לא מבושל, תפוחים, בטטות ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו תפוחי אדמה מתוקים מייפל עם תפוח ובייקון, תפוח ובייקון ממולאים בטטות, ו תפוח בייקון ממולא בטטות (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בצל ובייקון במחבת nonstick גדולה על חום בינוני 7 עד 8 דקות. או עד בצל הם פריך במכרז.
מניחים תפוחי אדמה בתבנית אפייה 13x9 אינץ ' מרוסס עם ספריי בישול.
מוסיפים תפוחים, מיץ תפוחים וקינמון; מערבבים קלות. למעלה עם תערובת בצל; כיסוי.
אופים 40 דקות. לחשוף; למעלה עם אגוזים.
אופים 15 דקות. או עד תפוחי אדמה הם במכרז ואת רוב הנוזל נספג.