קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

תפוח-בלסמי צלעות חזיר ואורז

תפוח-בלסמי צלעות חזיר ואורז
צלעות חזיר ואורז תפוח בלסמי לוקח בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 610 קלוריות , 48 גרם חלבון ו -13 גרם שומן . תמורת $3.02 למנה , אתה מקבל מנה עיקרית המשרתת 4. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש חומץ בלסמי, בצל, פלפל ופטריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון מדהים של 85% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: צלעות חזיר עם תפוח - טעם של סתיו תוך 30 דקות , צלעות טלה במרינדה בלסמי , וצלעות חזיר וקארי וכרובית עם אורז בסמטי .

הוראות

1
מפזרים צלעות חזיר עם 1/4 כפית מלח ו-1/4 כפית פלפל. במחבת גדולה מחממים שמן על אש בינונית. צלעות חזיר חומות משני הצדדים; להסיר מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
באותה מחבת, מוסיפים תפוחים, פטריות ובצל; מבשלים ומערבבים 4-5 דקות או עד לריכוך. מערבבים פנימה אורז, מרק, חומץ, טימין, ושאר המלח והפלפל. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, מכוסה, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מניחים מעל צלעות חזיר; מבשלים, מכוסה, 4-6 דקות או עד שמדחום המוכנס לבשר חזיר מצביע על 145°.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4
מניחים לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.