צלעות חזיר ואורז תפוח בלסמי לוקח בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 610 קלוריות , 48 גרם חלבון ו -13 גרם שומן . תמורת $3.02 למנה , אתה מקבל מנה עיקרית המשרתת 4. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש חומץ בלסמי, בצל, פלפל ופטריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון מדהים של 85% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: צלעות חזיר עם תפוח - טעם של סתיו תוך 30 דקות , צלעות טלה במרינדה בלסמי , וצלעות חזיר וקארי וכרובית עם אורז בסמטי .
הוראות
1
מפזרים צלעות חזיר עם 1/4 כפית מלח ו-1/4 כפית פלפל. במחבת גדולה מחממים שמן על אש בינונית. צלעות חזיר חומות משני הצדדים; להסיר מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
באותה מחבת, מוסיפים תפוחים, פטריות ובצל; מבשלים ומערבבים 4-5 דקות או עד לריכוך. מערבבים פנימה אורז, מרק, חומץ, טימין, ושאר המלח והפלפל. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, מכוסה, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מניחים מעל צלעות חזיר; מבשלים, מכוסה, 4-6 דקות או עד שמדחום המוכנס לבשר חזיר מצביע על 145°.