קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוח דבש ועוגת נקטרינה עם מסקרפונה מוקצפת

תפוח דבש ועוגת נקטרינה עם מסקרפונה מוקצפת
דבש תפוח נקטרינה טארט עם Mascarpone מוקצף דורש סביב 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 723 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 55 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם סוכר, נקטרינה, גבינת מסקרפונה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו נקטרינה מסקרפונה טארט, נקטרינה וטארט מסקרפונה בקרום ג'ינג'ר., ו קאפקייקס חמאה נקטרינה עם דבש קצפת (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו 1 תבנית אפייה גדולה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
2
מניחים את גיליון בצק עלים על משטח מקומח לחתוך 4 ריבועים אפילו. להפריד את הריבועים ולהשאיר קצת מקום ביניהם על תבנית האפייה. צור גבול סביב החלק הפנימי של כל ריבוע על ידי ניקוד על 1/2 אינץ ' סביב בתוך הכיכר. דקור את הבצק בתוך הכיכר הקטנה. מכסים ומקררים לפחות 30 דקות ועד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
3
עמדה 1 מתלה שלישי העליון ו 1 מתלה בשליש התחתון של תנור מחממים ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
על כל ריבוע מאפה, חופפים פרוסות של תפוח ונקטרינה, בתוך הגבול.
מרכיבים שתצטרך
נקטרינהnameנקטרינהname
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
5
מברשת פירות על כל טארט, עם חמאה מומסת ומפזרים 1 כפית סוכר.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
6
אופים עוגות עד מאפה זהוב ותפוחים רכים, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
טפטוף כל טארט עם 1 כפית דבש.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
8
להעביר טארטים למדפים; מגניב 5 דקות.
9
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
10
בעוד טארטים מתקררים, להקציף מסקרפונה עם ליקר כתום. מעל כל טארט מקורר עם מנה של מסקרפונה בטעם.
מרכיבים שתצטרך
ליקר תפוזיםליקר תפוזים
מסקרפונהnameמסקרפונהname
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן