תפוח דבש ועוגת נקטרינה עם מסקרפונה מוקצפת
דבש תפוח נקטרינה טארט עם Mascarpone מוקצף דורש סביב 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 723 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 55 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם סוכר, נקטרינה, גבינת מסקרפונה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו נקטרינה מסקרפונה טארט, נקטרינה וטארט מסקרפונה בקרום ג'ינג'ר., ו קאפקייקס חמאה נקטרינה עם דבש קצפת (מתכונים דומים).
הוראות
קו 1 תבנית אפייה גדולה עם נייר קלף.
מניחים את גיליון בצק עלים על משטח מקומח לחתוך 4 ריבועים אפילו. להפריד את הריבועים ולהשאיר קצת מקום ביניהם על תבנית האפייה. צור גבול סביב החלק הפנימי של כל ריבוע על ידי ניקוד על 1/2 אינץ ' סביב בתוך הכיכר. דקור את הבצק בתוך הכיכר הקטנה. מכסים ומקררים לפחות 30 דקות ועד 1 יום.
עמדה 1 מתלה שלישי העליון ו 1 מתלה בשליש התחתון של תנור מחממים ל 400 מעלות F.
על כל ריבוע מאפה, חופפים פרוסות של תפוח ונקטרינה, בתוך הגבול.
מברשת פירות על כל טארט, עם חמאה מומסת ומפזרים 1 כפית סוכר.
אופים עוגות עד מאפה זהוב ותפוחים רכים, כ 20 דקות.
טפטוף כל טארט עם 1 כפית דבש.
להעביר טארטים למדפים; מגניב 5 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
בעוד טארטים מתקררים, להקציף מסקרפונה עם ליקר כתום. מעל כל טארט מקורר עם מנה של מסקרפונה בטעם.