תפוח חום בטי
אפל בראון בטי עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 379 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו פירורי לחם גסים מבגט, חמאה, תפוחים כמו סבתא סמית ' ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו תפוח חום בטי, תפוח חום בטי, ו תפוח-Fig Brown Betty (מתכונים דומים).
הוראות
להמיס חמאה במחבת nonstick גדול ולהסיר מחום. מערבבים קינמון, מלח, ו 1 כף סוכר חום, ולאחר מכן מערבבים פירורי לחם.
מפזרים שליש פירורים על החלק התחתון של צלחת אפייה רדודה 1 ליטר. לקלף ולקצוץ גס 2 תפוחים. מבשלים עם מים הנותרים 2 כפות סוכר חום בסיר 1 1/2 ליטר, מכוסה, מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, 10 דקות. פירה קצוץ תפוחים עם נוזל בישול בבלנדר.
לקלף הנותרים 2 תפוחים לחתוך לתוך 1/4 אינץ ' עבה טריזים. מסדרים טריזים על פירורים, ואז לשפוך פירה חם על טריזים.
אופים באמצע התנור עד העליון הוא חום זהוב ותפוחים רכים, כ 40 דקות. מגניב על מדף 10 דקות ומגישים עם פרוזן יוגורט.
כל מנה, כולל יוגורט, על 176 קלוריות 6 גרם שומן