קושיבינוני
מוכן ב23 דק.
מנות8
ציון בריאות31
מגזין

תפוח-חזה הודו בורבון

תפוח-חזה הודו בורבון
חזה הודו תפוח-בורבון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 412 קלוריות, 74 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל, שקית תנור, garnishes: לימונים מפתח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו אורנג'בורבון קרוק סיר חזה הודו, חזה הודו מעושן אפלווד עם סיידר בורבון רוטב, ו דבש-תפוח טורקיה שד (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף את השד טורקיה ביסודיות עם מים קרים; לטפוח יבש, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2
הסר 1/2 כוס תפוח-מרינדה בורבון, ושמור עבור רוטב תפוחים-בורבון.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
3
יוצקים 2 כוסות הנותרים תפוח-מרינדה בורבון לתוך 2 גל. שקית מקפיא מפלסטיק zip-top; להוסיף חזה הודו. שקית חותם, ולהירגע לפחות 8 שעות או עד 24 שעות, מפנה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
4
הסר חזה הודו מן התיק, השלכת המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
5
מניחים קמח בשקית תנור; לנער מעיל בתוך התיק.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מניחים תיק במחבת צלייה רדודה; מניחים סלרי ובצל פרוס בתוך התיק.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
7
מברשת חזה הודו עם חמאה מומסת, ומניחים על גבי ירקות בשקית. סגור תיק עם עניבת ניילון; לחתוך 6 (1/2 אינץ') חריצים בחלק העליון של התיק.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
8
אופים ב 350 במשך 1 שעה ו 45 דקות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של חזה טורקיה רושם 17
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
הסר חזה הודו משקית למגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
10
יוצקים טפטוף שקית דרך מסננת רשת לתוך קערה בינונית, זורק מוצקים במסננת ו הזמנת טפטוף (כ 2 כוסות) בקערה לרוטב תפוח-בורבון.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
מקשטים, אם תרצה, ומגישים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
12
הערה: אם הכפלת המתכון, פשוט מניחים את שני שקיות התנור זה לצד זה באותו מחבת צלייה, ואופים לפי ההוראות.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®