תפוח-חזה הודו בורבון
חזה הודו תפוח-בורבון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 412 קלוריות, 74 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל, שקית תנור, garnishes: לימונים מפתח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו אורנג'בורבון קרוק סיר חזה הודו, חזה הודו מעושן אפלווד עם סיידר בורבון רוטב, ו דבש-תפוח טורקיה שד (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף את השד טורקיה ביסודיות עם מים קרים; לטפוח יבש, ולהניח בצד.
הסר 1/2 כוס תפוח-מרינדה בורבון, ושמור עבור רוטב תפוחים-בורבון.
יוצקים 2 כוסות הנותרים תפוח-מרינדה בורבון לתוך 2 גל. שקית מקפיא מפלסטיק zip-top; להוסיף חזה הודו. שקית חותם, ולהירגע לפחות 8 שעות או עד 24 שעות, מפנה מדי פעם.
הסר חזה הודו מן התיק, השלכת המרינדה.
מניחים קמח בשקית תנור; לנער מעיל בתוך התיק.
מניחים תיק במחבת צלייה רדודה; מניחים סלרי ובצל פרוס בתוך התיק.
מברשת חזה הודו עם חמאה מומסת, ומניחים על גבי ירקות בשקית. סגור תיק עם עניבת ניילון; לחתוך 6 (1/2 אינץ') חריצים בחלק העליון של התיק.
אופים ב 350 במשך 1 שעה ו 45 דקות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של חזה טורקיה רושם 17
הסר חזה הודו משקית למגש הגשה.
יוצקים טפטוף שקית דרך מסננת רשת לתוך קערה בינונית, זורק מוצקים במסננת ו הזמנת טפטוף (כ 2 כוסות) בקערה לרוטב תפוח-בורבון.
מקשטים, אם תרצה, ומגישים עם רוטב.
הערה: אם הכפלת המתכון, פשוט מניחים את שני שקיות התנור זה לצד זה באותו מחבת צלייה, ואופים לפי ההוראות.