רוטב פרחים קישואים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב רוטב, אז תנו הזדמנות ל רוטב פרח קישואים. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 265 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן למנה. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. אם יש לכם פרחי קישואים, חוטי זעפרן, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: פריטטה פרח קישואים, צרפתית בהבזק: Tagliatelle עם קישואים פרח פיסטו, ו כופתאות פרח חזיר אפוי עם רוטב סויה ג'ינג'ר טבילה.
הוראות
בדוק את הקרביים של פרחי הקישואים לחרקים. אלא אם כן אתה חושב שהצמחים רוססו בחומרי הדברה, אל תשטוף. קוצצים גס.
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצל ואת הטחון עד שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים את פרחי הקישואים וטובלים בחום בינוני-נמוך במשך כ -5 דקות, עד שהפרחים רכים. אתה תריח את הבושם העדין שלהם.
להפשיר את הרוטב במקרר במשך כ 4 שעות או, כדי להאיץ את ההפשרה, למקם את המיכל סגור בקערה של מים קרים במשך כ 2 שעות.