קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוח חם-קמח תירס הפוך עוגה

תפוח חם-קמח תירס הפוך עוגה
עוגת תפוחים-קמח תירס חמה הפוכה עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 422 קלוריות. גשו לסופר וקנו תפוחים זהובים וטעימים, תמצית ונילן, גלידת ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגת תפוחים הפוכה קמח תירס, אפרסק וקמח תירס הפוך עוגה, ו עוגת ריבס קמח תירס הפוך (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350°f. חמאה בנדיבות מחבת עוגה בקוטר 9 אינץ 'עם 1 1/2 אינץ' - צדדים גבוהים; מחבת קו עם נייר קלף בקוטר 10 אינץ 'עגול (קלף יבוא 1/2 אינץ' עד הצדדים של פאן). קלף חמאה. ממיסים 2 כפות חמאה ב מחבת nonstick בקוטר 10 אינץ ' מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
טופס עוגהטופס עוגה
תנורתנור
2
מוסיפים 1/2 כוס סוכר ומבשלים עד הסוכר מתמוסס ותערובת הופכת חום זהוב עמוק, ערבוב מדי פעם, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
3
מוסיפים פלחי תפוח בעדינות לנער מחבת כדי להפיץ קרמל באופן שווה. מכסים ומבשלים עד שהתפוחים משחררים את המיצים שלהם, בערך 5 דקות. לחשוף ולבשל עד תפוחים רכים וקרמל מתעבה ומעילים תפוחים, ערבוב מדי פעם, על 13 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרמלקרמל
תפוחתפוח
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מעבירים תפוחים וסירופ קרמל למחבת עוגה מוכנה, מתפשטת באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב קרמלרוטב קרמל
תפוחתפוח
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגהטופס עוגה
5
לטאטא קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה קטנה כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
6
מניחים קמח תירס בקערה גדולה; יוצקים 1/2 כוס מים רותחים מעל ומערבבים להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מוסיפים 6 כפות חמאה 3/4 כוס סוכר לתערובת קמח תירס. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח עד מעורבב היטב. מקציפים ביצים ווניל. הכה בתערובת קמח לסירוגין עם חלב 2 תוספות כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
ונילוניל
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
8
יוצקים את הבלילה מעל תפוחים במחבת.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
אופים עוגה עד הזהב ו tester מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 40 דקות. עוגה מגניבה במחבת 5 דקות. הפעל סכין קטנה בין צד עוגה ומחבת כדי לשחרר את העוגה. בזהירות להפוך את העוגה על מגש ovenproof או מיקרוגל לקלף קלף. מגניב 15 דקות. (עוגה יכולה להיות מורכבת עד 6 שעות קדימה. לחמם מחדש ב 350°f תנור על 10 דקות או מיקרוגל על בינוני רק עד מעט חם, על 2 דקות.)
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
תנורתנור
סכיןסכין
מחבתמחבת
10
חותכים עוגה לחתיכות, מניחים על צלחות, ומגישים חם עם כף גלידה וניל.
מרכיבים שתצטרך
גלידת ונילגלידת וניל