תפוח-חרדל צלעות חזיר
צלעות חזיר תפוח-חרדל היא מנה עיקרית המגישה 4. מנה אחת מכילה 391 קלוריות , 31 גרם חלבון ו -15 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . אם יש לכם פלפל, חרדל דיז'ון, אורז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 52% . הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: צלעות חזיר חרדל תפוחים , צלעות חזיר ממולאות חרדל תפוחים וצלעות חזיר עם חרדל .
הוראות
מפזרים צלעות חזיר עם מלח ופלפל. במחבת גדולה משחימים צלעות חזיר בחמאה על אש בינונית-גבוהה. מערבבים פנימה את מיץ התפוחים; להפחית את החום לבינוני. מכסים ומבשלים 5-6 דקות מכל צד או עד שמיצי הבשר מתבהרים.
מוציאים לצלחת הגשה ושומרים חם.
מוסיפים בצל וחרדל למחבת. מבשלים, ללא כיסוי, על נמוך במשך 4-5 דקות או עד שהם מתחממים. כף מעל צלעות.
מגישים עם אורז ומקשטים בתפוחים אם רוצים.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, ריזלינג
פינו נואר, שרדונה וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים לצלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. ה-Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 80 דולר לבקבוק.
![בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו]()
בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו
המוס העדין של בועות עדינות מלווה באלגנטיות את נצנוץ צבע הזהב שלו. קובה שתפתיע אתכם בעוצמתה הטהורה של ניחוחות פירות יבשים, שקדים ואגוזי לוז טריים מעורבבים עם אלה של פירות בשר לבן. התחושה הקרמית של הבועה הקשורה לניחוחות של בריוש בחמאה וניחוחות מינרלים. גימור מתמשך עם מתיקות רעננה ואלגנטית. הבקבוק הנהדר הזה יהווה נישואים מושלמים עם קוויאר או צדפות משובחות, אבל גם עם דגים ופירות ים צלויים.