תפוח, לפת ורוטב מרווה יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 442 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך לחם כריך, בצל, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו מרווה, רוטב נקניק ותפוח, תפוח מרווה הודו רוטב, ו סלט קינואה קצוץ סתיו עם סיידר תפוחים + רוטב טחינה-מרווה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
במחבת גדולה, להמיס 1/4 מקל (2 כפות) של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיף את הפרוסות תפוח ובצל. מתבלים עם הסוכר והמלח והפלפלפל לפי הטעם. מבשלים מעל חום בינוני עד התפוחים והבצל הופכים רך מעט מניב אבל עדיין להחזיק את הצורה שלהם, 5 עד 8 דקות. מערבבים את הסלרי ומבשלים כדי לרכך אותו מעט, על 2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
4
הסר את המחבת מן החום ולהעביר את התוכן לקערה. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
מסדרים את פרוסות הלחם בשכבה אחת על תבנית אפייה וטוסט עד חום בהיר. לחלופין, מחממים אותם בטוסטר. בעוד הלחם עדיין חם, חמאה קלות שני הצדדים של כל חתיכה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
פרחים אכילים, קישוט צלחת אופציונלי, נחמד למסיבות
6
חותכים לריבועים 1 אינץ ולהעביר אותם לקערה גדולה. לזרוק עם רוזמרין, מרווה וקצת מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
מערבבים כדי להתמזג. תניח בצד.
8
מחממים מחבת גדולה ומוסיפים 1 כף של החמאה. כאשר הוא נמס, מערבבים בקוביות לפת ומפזרים את כלהכסף. מתבלים במלח ומבשלים על אש בינונית עד למכרז, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
לפת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מערבבים את התפוח, תערובת בצל וסלרי עם נקניק ארוחת בוקר מבושל לפת בקערה המכילה את הלחם הקלוי.