תפוח-מילוי שקדים
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו מילוי שקדים משמש, מילוי שקדים שאור, ו לחם תאנה ושקד מלית עם שומר (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בתנור הולנדי על אש בינונית.
מוסיפים סלרי ובצל; מטגנים 5 דקות או עד מכרז.
הוסף תפוח; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 5 דקות.
מוסיפים לחם ואת 8 המרכיבים הבאים לתנור ההולנדי, משליכים בעדינות לשלב. כפית לתוך צלחת אפייה משומנת קל 13 - x 9 אינץ'.
אופים, מכוסה, ב 325 במשך 35 דקות. לחשוף ולאפות עוד 10 דקות או עד הזהב.
מגישים עם צלעות חזיר אפויות או בגריל, אם תרצה.
* 2 כפיות תמצית שקדים ניתן להחליף 1/4 כוס ליקר שקדים.
מרכיבים
591 לב מפאלדי טרי אם אפשר
ליקר שקדים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר
שקדים, קצוץ וקלוי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר
2 שיני שום, קצוצות3(מקיט, היקורי או אלמון)
צלעות סלרי, חתוכות לקוביות3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה2קרום: פירורי קרקר גרהם
פטרוזיליה טרייה קצוצה2larges
תפוח סבתא סמית', קצוץ גס1( חצילים)
בצל, חתוך לקוביות0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ1גבינת פרמזן מגוררת
גבעולי מרווה טריים8קצת קישואים קצוצים
מקשטים: מרווה טרייה קצוצה1אוראו ממולאים כפולים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק242 כפות חמאה מומסת
24 פרוסות לחם לבן, קוביות