תפוח מתוק-שיבולת שועל אפויה קינמון
אם יש לכם וניל, ביצים, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . מתכונים דומים: שיבולת שועל קינמון תפוח אפוי, שיבולת שועל אפויה קינמון תפוח, ו שיבולת שועל אפויה קינמון תפוח.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
בקערה גדולה לשלב שיבולת שועל, סוכר חום, קינמון ומלח. מערבבים במילוי פאי תפוחים פרימיום עלה מזל.
בקערה גדולה שנייה מערבבים יחד ביצים, 3 כוסות חלב, שמן ווניל. מערבבים תערובת ביצה לתוך תערובת שיבולת שועל עד בשילוב.
יוצקים תערובת לתוך מחבת אפייה מלבנית 3 ליטר משומנת.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 עד 55 דקות או עד תערובת שיבולת שועל מוגדר.
מגישים חם בקערות עם חלב או חצי וחצי.