תפוח-עוגות פופ קינמון
עוגת תפוחים עם קינמון יכולה להיות רק ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 610 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, קינמון טחון, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: חמאת בוטנים וריבה פופ טארטס, מיני עוגות תפוחים קינמון, ו קינמון בודדים-עוגות תפוחים.
הוראות
לטאטא את הקמח, סוכר, קינמון, ומלח בקערה גדולה עד בשילוב.
מוסיפים את החמאה וזורקים עם האצבעות עד שמצופים היטב בתערובת הקמח. באמצעות בלנדר מאפה או האצבעות שלך, לחתוך או לשפשף את החמאה לתוך החומרים יבשים עד מופחת חתיכות בגודל אפונה.
לטאטא את חלמונים וחלב בקערה קטנה עד בשילוב.
מוסיפים את תערובת חלב הביצים לתערובת הקמח ומערבבים עם הידיים עד לגושים גדולים נוצרים. להפוך את התערובת על משטח עבודה ללוש בקצרה, למרוח את החמאה לתוך הבצק עם העקב של כף היד שלך עד הבצק מגיע לחלוטין יחד, על 1 דקה.מחלקים את הבצק ל 2 חלקים שווים וצורה לתוך 2 (6-by-5-אינץ') מלבנים. לעטוף בחוזקה בניילון נצמד ולשים במקרר לפחות 1 שעה. בינתיים, לעשות את המילוי.עבור תפוח-מילוי קינמון: באמצעות מקלף ירקות או סכין קילוף, לקלף את התפוחים ולהשליך את הקליפה. ליבה את התפוחים, ואז לחתוך אותם לפרוסות בעובי 1/4 אינץ 'ושוב לחתיכות 1/4 אינץ'.
שלב את כל החומרים במחבת בינונית על חום בינוני. לבשל, ערבוב, עד הסוכר מומס ומיצי תפוחים מתחילים לשחרר, על 5 דקות. המשך בישול עד התפוחים רק מתחילים לרכך, על 3 דקות יותר.
מחממים את התנור ל 191°. קו גיליון אפייה עם נייר קלף; להפריש.אבק קל משטח עבודה עם קמח לגלגל 1 חלק בצק החוצה לתוך מלבן מחוספס 12 על 10 אינץ', סיבוב הבצק ומחזיר את פני השטח ואת סיכה מתגלגל לעתים קרובות כדי למנוע את הבצק דבק. באמצעות חותך פיצה או סכין חדה, לקצץ את הבצק למלבן 10-1 / 2-by-9 אינץ'.
חותכים את זה לתוך 6 מלבנים שווים (כל אחד על 3 1/2 אינץ 'רחב על ידי 4 1/2 אינץ'). באמצעות מרית שטוחה, להעביר את המלבנים גיליון אפייה מוכן, משאיר על 2 אינץ ' של שטח בין כל אחד.
מניחים את תבנית האפייה במקרר.
לטאטא את הביצה והמים בקערה קטנה עד בשילוב שווה; להפריש.
מרדדים את החלק הבצק השני לאותם ממדים כמו הראשון, לקצץ, לחתוך לתוך 6 מלבנים. בעזרת מזלג, תדקור את הבצק בכל מקום.
להעביר 2 כפות של מיצי תפוחים מקורר לקערה בינונית ולהניח בצד עבור זיגוג; להניח את המיצים הנותרים בצד.
הסר את תבנית האפייה מהמקרר ומברשת ציפוי דק של הביצה לשטוף על כל מלבן בצק. כף על 1 כף גדושה של התפוח מילוי על כל מלבן ולהפיץ אותו לתוך שכבה אפילו, משאיר גבול 3/4 אינץ'. למעלה כל מלבן עם 1 1/2 כפיות של מיצי תפוחים הנותרים.
מניחים את המלבנים הדקיקים על גבי המלבנים מכוסים תפוח. לחץ על הקצוות לדבוק, ולדחוף בעדינות על המילוי כדי לשטח מעט. באמצעות מזלג טבול בקמח, crimp את הקצוות של טארטים.
אופים עד חום זהוב, על 23 עד 25 דקות.
מניחים את כל החומרים בקערה קטנה ומקציפים עד בשילוב שווה. (ייתכן שיהיה עליך להוסיף עוד חלב על ידי 1/2 כפית אם זיגוג עבה מדי.) הגדר את מתלה חוט עם טארטים על זה מעל תבנית אפייה. באמצעות כף, טפטוף על 1 כף של זיגוג על כל מאפה.
בואו להגדיר לפני אכילה, על 15 דקות.