קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוח-עוגות פופ קינמון

תפוח-עוגות פופ קינמון
עוגת תפוחים עם קינמון יכולה להיות רק ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 610 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, קינמון טחון, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: חמאת בוטנים וריבה פופ טארטס, מיני עוגות תפוחים קינמון, ו קינמון בודדים-עוגות תפוחים.

הוראות

1
לטאטא את הקמח, סוכר, קינמון, ומלח בקערה גדולה עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים את החמאה וזורקים עם האצבעות עד שמצופים היטב בתערובת הקמח. באמצעות בלנדר מאפה או האצבעות שלך, לחתוך או לשפשף את החמאה לתוך החומרים יבשים עד מופחת חתיכות בגודל אפונה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
לטאטא את חלמונים וחלב בקערה קטנה עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מוסיפים את תערובת חלב הביצים לתערובת הקמח ומערבבים עם הידיים עד לגושים גדולים נוצרים. להפוך את התערובת על משטח עבודה ללוש בקצרה, למרוח את החמאה לתוך הבצק עם העקב של כף היד שלך עד הבצק מגיע לחלוטין יחד, על 1 דקה.מחלקים את הבצק ל 2 חלקים שווים וצורה לתוך 2 (6-by-5-אינץ') מלבנים. לעטוף בחוזקה בניילון נצמד ולשים במקרר לפחות 1 שעה. בינתיים, לעשות את המילוי.עבור תפוח-מילוי קינמון: באמצעות מקלף ירקות או סכין קילוף, לקלף את התפוחים ולהשליך את הקליפה. ליבה את התפוחים, ואז לחתוך אותם לפרוסות בעובי 1/4 אינץ 'ושוב לחתיכות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
נייר אורזנייר אורז
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
5
שלב את כל החומרים במחבת בינונית על חום בינוני. לבשל, ערבוב, עד הסוכר מומס ומיצי תפוחים מתחילים לשחרר, על 5 דקות. המשך בישול עד התפוחים רק מתחילים לרכך, על 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
מחממים את התנור ל 191°. קו גיליון אפייה עם נייר קלף; להפריש.אבק קל משטח עבודה עם קמח לגלגל 1 חלק בצק החוצה לתוך מלבן מחוספס 12 על 10 אינץ', סיבוב הבצק ומחזיר את פני השטח ואת סיכה מתגלגל לעתים קרובות כדי למנוע את הבצק דבק. באמצעות חותך פיצה או סכין חדה, לקצץ את הבצק למלבן 10-1 / 2-by-9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
ספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנותספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנות
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
חותכים את זה לתוך 6 מלבנים שווים (כל אחד על 3 1/2 אינץ 'רחב על ידי 4 1/2 אינץ'). באמצעות מרית שטוחה, להעביר את המלבנים גיליון אפייה מוכן, משאיר על 2 אינץ ' של שטח בין כל אחד.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
3
מניחים את תבנית האפייה במקרר.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4
לטאטא את הביצה והמים בקערה קטנה עד בשילוב שווה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מרדדים את החלק הבצק השני לאותם ממדים כמו הראשון, לקצץ, לחתוך לתוך 6 מלבנים. בעזרת מזלג, תדקור את הבצק בכל מקום.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
להעביר 2 כפות של מיצי תפוחים מקורר לקערה בינונית ולהניח בצד עבור זיגוג; להניח את המיצים הנותרים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
הסר את תבנית האפייה מהמקרר ומברשת ציפוי דק של הביצה לשטוף על כל מלבן בצק. כף על 1 כף גדושה של התפוח מילוי על כל מלבן ולהפיץ אותו לתוך שכבה אפילו, משאיר גבול 3/4 אינץ'. למעלה כל מלבן עם 1 1/2 כפיות של מיצי תפוחים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
8
מניחים את המלבנים הדקיקים על גבי המלבנים מכוסים תפוח. לחץ על הקצוות לדבוק, ולדחוף בעדינות על המילוי כדי לשטח מעט. באמצעות מזלג טבול בקמח, crimp את הקצוות של טארטים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
9
אופים עד חום זהוב, על 23 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1
מניחים את כל החומרים בקערה קטנה ומקציפים עד בשילוב שווה. (ייתכן שיהיה עליך להוסיף עוד חלב על ידי 1/2 כפית אם זיגוג עבה מדי.) הגדר את מתלה חוט עם טארטים על זה מעל תבנית אפייה. באמצעות כף, טפטוף על 1 כף של זיגוג על כל מאפה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
בואו להגדיר לפני אכילה, על 15 דקות.