קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוח-עוגות פופ קינמון

תפוח-עוגות פופ קינמון
עוגת תפוחים עם קינמון יכולה להיות רק ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 610 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, קינמון טחון, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: חמאת בוטנים וריבה פופ טארטס, מיני עוגות תפוחים קינמון, ו קינמון בודדים-עוגות תפוחים.

הוראות

1
לטאטא את הקמח, סוכר, קינמון, ומלח בקערה גדולה עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את החמאה וזורקים עם האצבעות עד שמצופים היטב בתערובת הקמח. באמצעות בלנדר מאפה או האצבעות שלך, לחתוך או לשפשף את החמאה לתוך החומרים יבשים עד מופחת חתיכות בגודל אפונה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
לטאטא את חלמונים וחלב בקערה קטנה עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים את תערובת חלב הביצים לתערובת הקמח ומערבבים עם הידיים עד לגושים גדולים נוצרים. להפוך את התערובת על משטח עבודה ללוש בקצרה, למרוח את החמאה לתוך הבצק עם העקב של כף היד שלך עד הבצק מגיע לחלוטין יחד, על 1 דקה.מחלקים את הבצק ל 2 חלקים שווים וצורה לתוך 2 (6-by-5-אינץ') מלבנים. לעטוף בחוזקה בניילון נצמד ולשים במקרר לפחות 1 שעה. בינתיים, לעשות את המילוי.עבור תפוח-מילוי קינמון: באמצעות מקלף ירקות או סכין קילוף, לקלף את התפוחים ולהשליך את הקליפה. ליבה את התפוחים, ואז לחתוך אותם לפרוסות בעובי 1/4 אינץ 'ושוב לחתיכות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
שלב את כל החומרים במחבת בינונית על חום בינוני. לבשל, ערבוב, עד הסוכר מומס ומיצי תפוחים מתחילים לשחרר, על 5 דקות. המשך בישול עד התפוחים רק מתחילים לרכך, על 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
מחממים את התנור ל 191°. קו גיליון אפייה עם נייר קלף; להפריש.אבק קל משטח עבודה עם קמח לגלגל 1 חלק בצק החוצה לתוך מלבן מחוספס 12 על 10 אינץ', סיבוב הבצק ומחזיר את פני השטח ואת סיכה מתגלגל לעתים קרובות כדי למנוע את הבצק דבק. באמצעות חותך פיצה או סכין חדה, לקצץ את הבצק למלבן 10-1 / 2-by-9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
ספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנותספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנות
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
חותכים את זה לתוך 6 מלבנים שווים (כל אחד על 3 1/2 אינץ 'רחב על ידי 4 1/2 אינץ'). באמצעות מרית שטוחה, להעביר את המלבנים גיליון אפייה מוכן, משאיר על 2 אינץ ' של שטח בין כל אחד.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
3
מניחים את תבנית האפייה במקרר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
לטאטא את הביצה והמים בקערה קטנה עד בשילוב שווה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מרדדים את החלק הבצק השני לאותם ממדים כמו הראשון, לקצץ, לחתוך לתוך 6 מלבנים. בעזרת מזלג, תדקור את הבצק בכל מקום.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
להעביר 2 כפות של מיצי תפוחים מקורר לקערה בינונית ולהניח בצד עבור זיגוג; להניח את המיצים הנותרים בצד.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
הסר את תבנית האפייה מהמקרר ומברשת ציפוי דק של הביצה לשטוף על כל מלבן בצק. כף על 1 כף גדושה של התפוח מילוי על כל מלבן ולהפיץ אותו לתוך שכבה אפילו, משאיר גבול 3/4 אינץ'. למעלה כל מלבן עם 1 1/2 כפיות של מיצי תפוחים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
מניחים את המלבנים הדקיקים על גבי המלבנים מכוסים תפוח. לחץ על הקצוות לדבוק, ולדחוף בעדינות על המילוי כדי לשטח מעט. באמצעות מזלג טבול בקמח, crimp את הקצוות של טארטים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
9
אופים עד חום זהוב, על 23 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
1
מניחים את כל החומרים בקערה קטנה ומקציפים עד בשילוב שווה. (ייתכן שיהיה עליך להוסיף עוד חלב על ידי 1/2 כפית אם זיגוג עבה מדי.) הגדר את מתלה חוט עם טארטים על זה מעל תבנית אפייה. באמצעות כף, טפטוף על 1 כף של זיגוג על כל מאפה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בואו להגדיר לפני אכילה, על 15 דקות.