הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם יש לכם מלח, תמצית רום, תמצית רום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 37% המנה הזאת לא משהו. נסו קינמון-פודינג לחם תפוחים, פודינג לחם קינמון תפוח, ו פודינג לחם קינמון תפוח (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה, לטאטא יחד ביצים, חלב, תמצית רום, מלח, וסוכר חום. מערבבים לחם צימוקים, מילוי עוגה, צימוקים, מנות שיבולת שועל עד קוביות לחם לחים. תרסיס 9 על ידי 12 אינץ ' תבנית אפייה עם תרסיס מחבת לשפוך את התערובת לתוך המנה. להפריש במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחם צימוקים
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
דיאט קרם סודה
תוספת מוקצפת ונענע, לא חובה
תמצית רום
שיבולת שועל
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
(קיבלר)
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
3
אופים פודינג עד שהוא עלה, השחמה, וסכין מוכנס במרכז יוצא נקי, על 30 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
לקבלת רוטב: לשלב את כל החומרים בקערה להתמזג עם מערבל יד עד פסגות נוקשות טופס.
מרכיבים שתצטרך
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מגישים לחם עם מנה של רוטב. כיסוי וצינה עד מוכן לשימוש.