תפוח פירה תפוחי אדמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פירה תפוח אדמה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 253 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו תפוחים, בצל, תפוחי אדמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: בשר חזיר צלוי כל היום, צ'אטני תפוחים פיקנטי, פירה הדר בטטות, צ' אט מוקפץ, פירה מיושן - להפוך את הבית עשה פירה בבית, קל לעשות זאת עם זה, ו שום של Bennigan פירה תפוחי אדמה-קל לעשות שום פירה תפוחי אדמה.
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה, תפוחים ומלח בסיר גדול; מוסיפים מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה; מכסים ומבשלים 12 דקות או עד מכרז.
בינתיים, במחבת קטנה, לבשל בייקון מעל חום בינוני עד פריך.
הסר מגבות נייר; ניקוז, הזמנת 1 כפית טפטוף. בטפטופים, מטגנים בצל עד רך.
מסננים את תפוחי האדמה והתפוחים.
מוסיפים את החמאה, חומץ וסוכר; מחית עד חלקה. למעלה עם בייקון, בצל ואגוז מוסקט.