תפוח פקאן לחם תירס רוטב
רוטב לחם תירס פקאן תפוח יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא יספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה 251 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא מאוד תקציב ידידותי מתכון לאוהדים של מזון דרומי. . אם יש לכם סלרי, תפוחים, לחם תירס פאןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לחם פקאן-לחם תירס, צלעות חזיר עם לחם פקאן ורוטב סיידר, ו רוטב נקניק, תפוח ולחם שומר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). חמאה אחת תבשיל 3 ליטר.
בקערה גדולה לשלב את לחם התירס, תערובת מלית, פטרוזיליה, מלח וג ' ינג ' ר.
בסיר כבד ממיסים את החמאה והטחון; הסלרי והבצל למשך 8 עד 10 דקות או עד למכרז.
מוסיפים את זה לתערובת לחם התירס ומערבבים היטב. מערבבים את התפוח הקצוץ, אגוזי פקאן קצוצים, מיץ תפוחים וביצים מוכות. לזרוק בקלילות. רוטב כפית לתוך תבשיל מוכן.
אופים במשך 30 עד 35 דקות.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
לחם תירס בתפריט? נסה זיווג עם ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הסיווג Domaine Leseurre Dry Cuvee Riesling עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
מיץ הריזלינג של Domaine Leseurre מותסס 100% במיכלי אל חלד. בעוד על lees שלה, היין הוא עורבב ביד (bâtonnage sur שקרים) פעם בחודש, במשך 11 חודשים. תהליך זה מפתח מורכבות נוספת של טעמים וניחוחות. זה ריזלינג יבש יש ניחוחות של פריחת הדר וגרידת לימון, שכבות על החיך עם רמזים של אגס. זה ריזלינג זוגות היטב עם פורל amandine, צדפות גלם והוא אפריטיף יפה.